۱۹ خرداد ۱۳۹۴، ۲۱:۱۲

پاراد مطرح کرد:

مصرف برق خانگی در بوشهر پنج برابر میانگین کشوری است

مصرف برق خانگی در بوشهر پنج برابر میانگین کشوری است

بوشهر ـ مدیرعامل شرکت توزیع برق استان بوشهر با بیان اینکه مصرف برق خانگی این استان پنج برابر میانگین کشوری است گفت: استان بوشهر بالاترین مصرف برق خانگی در سطح کشور را دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، امرالله پاراد عصر سه شنبه در نشست با خبرنگاران اظهار داشت: استان بوشهر تا پایان سال گذشته ۳۹۱ هزار مشترک داشته که از این تعداد، ۳۲۰ هزار مشترک در بخش خانگی هستند و ۸۲ درصد تعداد مشترکین را به خود اختصاص داده‌اند.

وی بیان داشت: پیک بار برق استان در سال گذشته، هزار و ۵۸۰ مگاوات بوده که نسبت به سال پیش از آن، رشد ۵.۵ درصدی داشته است.

اجرای طرح قرائت کنتور از راه دور

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر یادآور شد: طرح هوشمند قرائت کنتور از راه دور که ‌یک طرح کشوری است در چند استان ازجمله بوشهر به‌صورت پایلوت اجرا خواهد شد که این امر در بوشهر برای ۲۰۰هزار مشترک اجرایی می‌شود.

پاراد ادامه داد: در مرحله نخست این طرح، طی دو ماه آینده دو هزار کنتور در بوشهر به‌صورت هوشمند قرائت خواهند شد.

۳۰۰۰ انشعاب غیرمجاز در استان

وی با بیان اینکه ۵۰ هزار کنتور فرسوده در استان بوشهر تعویض شده، تصریح کرد: سه هزار انشعاب غیرمجاز برق در استان بوشهر وجود دارد که عمده آن در شهرهای بوشهر، برازجان و در مناطق سکونتگاه‌های غیررسمی مستقر هستند که طبق ماده ۸، واگذاری انشعاب برق در این مناطق ممنوع است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان بوشهر، تلفات برق استان در سال ۹۲ را ۱۸ درصد عنوان کرد و افزود: این رقم در سال ۹۳ با ۳ درصد کاهش به ۱۵ درصد رسید که امسال تلاش می شود این رقم به ۱۱ درصد کاهش یابد.

وضعیت مالی نامطلوب شرکت برق استان

امرالله پارد با اشاره به مطالبات قابل توجه شرکت برق از ادارات استان گفت: شرکت توزیع برق استان وضعیت مالی خوبی ندارد.

وی ادامه داد: در حال حاضر هزینه تمام شده هر انشعاب برای شرکت برق، سه میلیون تومان است اما برای هر انشعاب، تنها ۵۰۰ هزار تومان از مشترکین دریافت می شود که این امر، شرکت برق را با مشکلات مالی بیشتری مواجه کرده است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان بوشهر بیان داشت: در سال گذشته، چهار میلیارد و ۶۵۰ میلیون کیلو وات ساعت، انرژی برق به مشترکین تحویل شده است که ۷۲درصد آن متعلق به مشترکین خانگی، ۱۴درصد، مشترکین اداری و عمومی، سه درصد مشترکین صنعتی، سه درصد مشترکین کشاورزی و هشت درصد مربوط به سایر مشترکین است.

پاراد با بیان اینکه رشد مصرف انرژی مشترکین در سال گذشته ۱۴درصد بوده یادآور شد: رشد پیک بار مصرف در این مدت، ۵.۵ درصد بوده است.

برقدار شدن همه روستاهای ۱۰خانوار استان

وی یادآور شد: سال گذشته پنج روستای فاقد برق استان، توسط شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر برقدار شد و با توجه به دستور وزارت نیرو مبنی بر الزام برقدار کردن روستاهای بالای ۱۰خانوار جمعیت، از آنجا که همه روستاهای بالای ۱۰خانوار این استان، برقدار هستند، برقدار کردن روستاهای زیر ۱۰خانوار نزدیک به شبکه توزیع برق، در دستور کار این شرکت قرار دارد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان بوشهر با اشاره به بهره برداری از ایستگاه برق۴۰ کیلو ولت خورموج، ۲۳۰کیلوولت دیلم و ایستگاه برق بردخون در سال گذشته، اظهار داشت: ایستگاه فوق توزیع آبدان ظرف ۴۵ روز آینده به بهره برداری می‌رسد ضمن اینکه ایستگاه های برق گناوه، رودحله و بهمنی بوشهر نیز در دست اقدام هستند که به زودی به بهره برداری خواهند رسید.

هزینه ۱۰میلیاردی ایستگاه فانوس بوشهر

پاراد با اعلام اینکه ایستگاه فانوس شهر بوشهر در سال گذشته به بهره‌برداری رسیده است، گفت: سرجمع اعتبارات هزینه شده برای این ایستگاه، ۱۰ میلیارد تومان بوده است.

وی به ظرفیت ۱۵۰ مگاولت‌آمپری ترانسفورماتورهای نصب شده در سال ۱۳۹۳ اشاره کرد و افزود: هزینه توسعه و اصلاح شبکه برق استان در سال گذشته ۶۳۰ میلیارد ریال بوده است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان بوشهر گفت: حجم تاسیسات احداث شده در استان در سال گذشته ۱۷۶ کیلومتر شبکه فشار متوسط، ۲۲۰ کیلومتر شبکه فشار ضعیف بوده و ۸۰۸ دستگاه ترانسفورماتور نصب شده است.

پاراد تصریح کرد: پیک مصرف برق استان از ابتدای سال ۹۴ تا کنون هفت درصد رشد داشته که اصلا وضعیت خوبی نیست.

وی با اشاره پایین بودن هزینه‌های برق خانگی در استان بوشهر نسبت به سایر استان ها، بر لزوم کمتر و بهینه مصرف کردن برق توسط مشترکین تاکید کرد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان بوشهر با اشاره به اینکه هزینه تمام شده برق برای این شرکت هزینه بسیار بالایی است و در مقابل، هزینه بسیار ناچیزی از مشترکان دریافت می شود گفت: بنابراین مشترکین باید با مدیریت مصرف برق دقت داشته باشند.

راه های مدیریت و کاهش مصرف برق

پاراد یکی از راهکارهای کاهش مصرف برق را تنظیم ترموستات کولرگازی بین ۲۳ تا ۲۶ درجه عنوان کرد و ادامه داد: مشترکین باید از به‌کارگیری وسایل پرمصرف در ساعات اوج بار(۱۳ الی ۱۷ و ۲۰ الی ۲۴) خودداری کنند.

وی با اشاره به لزوم خاموش‌کردن کولرهای گازی و سایر وسایل غیرضروری در هنگام خروج از منزل، اضافه کرد: سرویس به‌موقع کولرهای گازی موجب افزایش بازدهی سرمایش و کاهش برق مصرفی و کاهش هزینه خواهد شد.

کد خبر 2772086

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha