به گزارش خبرنگار مهر، مرگ دو کودک به فاصله یک سال در بوستانهای قم به دلیل مشکلاتی که زمینه ایمنی برق وجود دارد موجب شد شهرداری لایحهای دو فوریتی را به جلسه قبل از ظهر یکشنبه بفرستد که بر اساس آن شورا مجوز ایجاد ردیفی برای ایمن سازی بوستانهای شهر به مبلغ ۳۱ میلیارد ریال از طریق برگزاری تشریفات قانونی را صادر کند.
به گفته رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر قم این ردیف قرار است با کاهش از ردیفهای تقاطع غیر همسطح بلوار مرجعیت، مطالعات ساماندهی بافت فرسوده، تملک خیابان چمران و ایمنسازی فضای سبز منطقه چهار تأمین شود.
محسن عابدینیپور، یکی از اعضای شورای شهر عقیده داشت تصویب دو فوریت این لایحه لزومی ندارد و باید در فرصت مناسب وضعیت بوستانها را آسیبشناسی کرد.
حسین فاکر، عضو هیئت رئیسه شورای شهر در پاسخ به این نظر گفت: با توجه به فوت دو کودک در یک سال گذشته باید به اصل لایحه رای داد و مشکلات را برطرف کرد.
وی ابراز داشت: اگر این مصوبه گرفته شود همین هفته میتوانیم برای واگذاری پیمان اقدام کنیم.
فاکر افزود: ما اشتباه کردیم که از سال گذشته برای این موضوع بودجهای قرار ندادیم و الان باید جبران کنیم.
آسیبشناسی اولیه انجام شده است
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر قم هم با اشاره به اینکه یک آسیبشناسی اولیه برای ایمنی بوستانها انجام شده اظهار داشت: کاری که قرار است در قالب این لایحه انجام شود، مشخص است.
عباس ذاکریان با اشاره به اینکه بعد از برق گرفتگی اخیر که منجر به مرگ یک نوجوان ۱۲ ساله شد، بسیاری از بوستانهای سطح شهر خاموش هستند، گفت: شهرداری جرات نمیکند برق بوستانها را روشن کند که این هم برای شهرداری آسیبهایی دارد.
وی ادامه داد: حتما باید به گونهای پیمان دیده شود که تا پایان سال کار تمام شود و از ابتدای فروردین بوستانها به ایمنی برسند.
سخنگوی شورای شهر قم گفت: این بسیار مهم است که در نوروز که زائران در بوستانها اسکان دارند ایمنی را داشته باشیم که به همین دلیل باید کار زودتر آغاز شود.
نبود چاه ارت تا اشکال در پیمانها
شهردار قم هم با اشاره به اینکه مسئله ایمنی بوستانها را در جلسه هیئت رئیسه دو هفته قبل شورای شهر قم مطرح کرده اظهار داشت: نبود چاه ارت، ترانسهای فرسوده، عایق نبودن تیرهای برق، مشکلات موجود در نگهداری و مشکلات موجود در پیمانها موضوعات اصلی این ایمنی بوستانهای سطح شهر هستند.
سید مرتضی سقائیاننژاد گفت: به این دلیل که رقم سه میلیارد تومانی بود و ردیف بودجه نداشتیم قرار شد مصوبه بگیریم تا تشریفات قانونی رعایت شود.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه هفته آینده تعطیل خواهد بود باید این قضیه فیصله پیدا کند تا مناقصه در این هفته انجام شود.
شهردار قم افزود: نزدیک دو ماه است آسیبشناسی در سراسر بوستانها در حال انجام است و علت تأخیر در ارائه این لایحه همین است.
در ادامه این جلسه رئیس کمیسیون برنامه و بودجه به پروژههایی اشاره کرد که قرار است این مبلغ از آنها کسر شود. او معتقد بود که این پروژهها چندان اثری بر روند اقدامات عمرانی در شهر ندارند.
وحید شایسته نیک، عضو کمیسیون امور زیربنایی به نحوه انتخاب پروژههایی که ردیف آنها کسر شده انتقاد داشت.
وی گفت: باید ردیفها را طوری انتخاب کنیم که سهم بندی فضای سبز در پروژههای عمرانی به هم نخورد.
شایستهنیک افزود: فضای سبز پروژههایی دارد که هر سال هم مقداری عدم تحقق دارد و بهتر است از همان ردیفها کم شود.
وی افزود: بهتر است ردیف از جایی حذف شود که تعادلی که در زمان تدوین بودجه ایجاد کردیم به هم نخورد.
شهردار قم اعتقاد داشت از ردیف فضای سبز نباید رقمی کسر شود چرا که توافقاتی در حال انجام است و باید دست شهرداری در این زمینه باز باشد.
در نهایت این لایحه تصویب شد.
نظر شما