۶ مرداد ۱۳۹۴، ۱۱:۱۲

در گفتگو با مهر اعلام شد:

۵۲۰ هکتار از اراضی ملی فارس زیر کشت گیاهان دارویی رفت

۵۲۰ هکتار از اراضی ملی فارس زیر کشت گیاهان دارویی رفت

شیراز - مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان فارس گفت: ۵۲۰ هکتار از اراضی ملی این استان به کاشت گیاهان دارویی اختصاص می‌یابد.

مهرزاد بوستانی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه توسعه کشت گیاهان دارویی در استان فارس در دستور کار است، بیان کرد: با توجه به کمبود آب و خشکسالی در استان فارس و برای جلوگیری از فرسایش خاک ۵۲۰ هکتار از عرصه‌های منابع طبیعی در استان فارس به کاشت گیاهان دارویی اختصاص می‌یابد.

وی گفت: بالغ بر ۶۰۰ هکتار از عرصه‌های منابع طبیعی استان فارس به کشت گیاهان دارویی اختصاص یافته است.

بوستانی افزایش پوشش گیاهان دارویی در عرصه‌های منابع طبیعی را در جلوگیری از فرسایش خاک موثر دانست و گفت: علاوه بر این اقتصادی شدن عرصه ها را نیز به همراه دارد.

مدیرکل منابع طبیعی استان فارس افزود: در طرح‌های مرتع‌داری نیز به متقاضیان برای کاشت گیاهان دارویی مجوز داده شده زیرا مانع ورود دام به مراتع و تخریب مراتع می‌شود.

بوستانی کاشت گیاهان دارویی یکی از راه‌های ایجاد درآمد ثابت در استان فارس دانست و ادامه داد: در سال گذشته درآمدی بالغ بر ۳۰ میلیون دلار از محل صادرات این گیاهان به استان وارد شده است.

وی با اشاره به اینکه کشورهای اروپایی بیشترین متقاضیان برای گیاهان دارویی استان فارس هستند، تصریح کرد: مهم‌ترین مشکل در زمینه صادرات گیاهان دارویی در استان فارس نبود مراکز خرید و صنایع تبدیلی است.

بوستانی تصریح کرد: کشت گیاهانی از جمله باریجه، آنغوزه و... در عرصه های منابع طبیعی استان در دستور کار است.

پایش ۷۵ هزارهکتار از عرصه‌های منابع طبیعی فارس

مدیرکل منابع طبیعی استان فارس اشاره به اجرای طرح‌هایی برای کنترل خشکیدگی بلوط در جنگل‌های این استان گفت: ۷۵ هزار هکتار از عرصه‌های منابع طبیعی استان فارس مورد پایش قرار گرفته است.

بوستانی با اشاره به اجرای طرحهایی برای کنترل خشکیدگی بلوط در جنگل‌های این استان افزود: ۷۵ هزار هکتار از عرصه‌های منابع طبیعی استان فارس مورد پایش قرار گرفته و ۱۵ گروه پایش بر عرصه‌های اصلاح شده برای جلوگیری از بروز دوباره آفت نظارت می‌کنند.

وی با بیان اینکه خشکیدگی بلوط از سال ۸۶ در دشت برم کازرون مشاهده شد، گفت: از همان سال برنامه‌های مطالعاتی برای مقابله با این آفت آغاز و این آفت در ۲۶ هزار هکتار از دشت برم کنترل شد.

مدیرکل منابع طبیعی استان فارس  کف‌بری درختان آسیب‌دیده، حرس موضعی، بذرکاری و نهال‌کاری از جمله اقدامات انجام شده عنوان کرد و گفت: امروز این آفت در استان فارس به طور کامل کنترل شده اما در برخی نقاط به صورت پراکنده دیده می‌شود.

بوستانی بیان کرد: جنگل‌های بلوط ممسنی و جنگل‌های کوهمره سرخی از جمله مواردی است که به طور نادر این آفت مشاهده شده که برای مقابله با آن اقدامات لازم انجام شده است.

کد خبر 2868776

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha