علی شمشیری در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: در حال حاضر تعداد ۲۴ مرکز ترک اعتیاد مجاز در استان کرمانشاه وجود دارد که از این تعداد ۹ مرکز در شهرستان کرمانشاه فعال است.
وی از شناسایی و پلمب ۱۰ مرکز ترک اعتیاد غیرمجاز در استان از ابتدای امسال خبر داد و افزود: از مجموع کمپ های ترک اعتیاد غیر مجاز در استان، ۷ کمپ به دستگاه قضایی معرفی و ۳ کمپ دیگر نیز شناسایی و در دست اقدام است.
وی در ادامه نسبت به تهیه داروهای ترک اعتیاد ماهوارهای هشدار داد و افزود: تمام داروهای ترک اعتیاد ماهوارهای مبنای علمی و پزشکی نداشته و ۹۹ درصد آنها آلوده به مواد آمفتامین با منشا شیشه بوده که این داروها خود اعتیادآور و برای مصرف کننده بسیار مضر است.
شمشیری با بیان اینکه برای رهایی از وابستگی به مواد مخدر صنعتی درمان دارویی مطلقی وجود ندارد، گفت: تاکنون برای این اعتیاد هیچ درمان دارویی کشف نشده و تنها برای اعتیاد به مواد مخدر سنتی راهکارهای درمان دارویی تحت نظر پزشک وجود دارد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه عرضه داروهای ترک اعتیاد ماهوارهای را غیرقانونی و غیرمجاز اعلام کرد و گفت: نیروی انتظامی به عنوان یکی از اعضای شورای هماهنگی مواد مخدر استان در امر مقابله با عرضه داروهای ترک اعتیاد ماهوارهای یاری رسان ما هستند.
وی همچنین به وضعیت احداث مرکز ترک اعتیاد بانوان در کرمانشاه اشاره کرد و گفت: مرکز ماده ۱۶ در راستای ساماندهی به بانوان معتاد هم اکنون از ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار بوده و ما با پرداخت ۳۵۰ میلیون تومان اعتبار برای احداث این پروژه به شهرداری رسالت خود را در این زمینه انجام و منتظر مساعدت شهرداری هستیم.
شمشیری در پایان افزود: بر اساس قانون در شهرهای بالای ۵۰۰ هزار نفر جمعیت ۱۰ درصد از اعتبارات حوزه معاونت فرهنگی شهرداری به امر پیشگیری از اعتیاد اختصاص دارد و امیدواریم شهرداری کرمانشاه نیز با تسریع در اجرای پروژه مرکز ترک اعتیاد بانوان در منطقه چشمه سفید اقدام شایستهای در راستای رسیدگی به وضعیت معتادان زن در استان کند.
نظر شما