به گزارش خبرنگار حوزه و دانشگاه "مهر" در مشهد، دكتر "محمد مهدي مظاهري" صبح امروز با بيان اين مطلب در سيزدهمين همايش مديران فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي افزود: ترويج دينداري كار بسيار مشكلي است كه جزلاينفك فعاليت هاي فرهنگي محسوب مي شود. نهادهاي فرهنگي در دانشگاه ها برخواسته از انقلاب اسلامي هستند و بايد در راستاي اهداف دانشگاه ها به كار گرفته شوند.
وي در ادامه اضافه كرد: در اين همايش سه روزه 8 كميته كاري مديران فرهنگي و يك كميته مربوط به امور خواهران تشكيل مي شود. اين كميته ها شامل كميته نظارت بر نشريات دانشجويي، نظارت و ارزشيابي فرهنگي، امور فوق برنامه، آموزش و پژوهش هاي فرهنگي، كانون هاي قرآن و عترت، روساي فرهنگي مناطق دبيرخانه ستادها، ارزيابي عملكرد و فعاليت هاي فرهنگي دانشگاه ها و اطلاع رساني و ارتباطات است.
"مظاهري" افزود : در سال گذشته 97 مصوبه كميته هاي هشت گانه را در مشهد به تصويب رسانديم كه 68 درصد آن در طول سال عملياتي شده است. در كميته پژوهش فرهنگي سرفصل هاي فرهنگي اجرا شده و يا در دست اقدام ذكر شده است.
معاون فرهنگي دانشگاه آزاد اضافه كرد: گاهي با زبان غير علمي و غير آماري هجمه هايي به دانشگاه آزاد اسلامي در ابعاد مختلف وارد مي شود كه اين به دليل عدم آگاهي و غفلت است. شايد هم با انديشه اي خاص اين موارد مطرح مي شود. در حالي كه آمار نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در مباني قرآن و عترت، نهج البلاغه، صحيفه سجاديه و ... نشان دهنده فعاليت قابل توجه معاونت فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي است.
"مظاهري" در بخشي از سخنان خود به عضويت دانشگاه آزاد اسلامي در شوراي اجرايي دانشگاه هاي جهان اسلام كه رياست آن را دكتر جاسبي بر عهده دارد اشاره كرد.
وي در خصوص پوشش و آراستگي دانشجويان تصريح كرد : پوشش و آراستگي را مخاطب بايد باور كند و اين مساله با بخشنامه قابل اجرا نيست. اختيار نوع حجاب و پوشش براي خانم ها و آقايان به شوراي فرهنگي واحدها تفويض شده و در هر شهري با توجه به مقتضيات آن شهر تصميم گيري مي شود.
معاون فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي با تاكيد بر اينكه در مقطع كارداني 98 درصد پذيرش دانشجويان به صورت بومي است گفت : دانشگاه آزاد اسلامي به دليل گستردگي بسيار آموزش را به نزد خانواده ها آورده است.
به گزارش "مهر"، سيزدهمين همايش مديران فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي سراسر كشور صبح امروز با حضور دكتر جاسبي در مشهد آغاز به كار كرد.
نظر شما