۲۵ شهریور ۱۳۹۴، ۱۸:۰۳

با حضور نمایندگان رسانه و روابط عمومی ها؛

نشست بررسی تعامل رسانه و روابط عمومی در استان مرکزی برگزار شد

نشست بررسی تعامل رسانه و روابط عمومی در استان مرکزی برگزار شد

اراک- نشست همفکری و ارائه راهکارهای مطلوب به منظور افزایش تعامل و همکاری رسانه ها و روابط عمومی ها در استان مرکزی با حضور چند تن از نمایندگان رسانه، مدیران روابط عمومی و مسئولین ارشاد استان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در این نشست که پیش از ظهر چهارشنبه برگزار شد، رحمت الله کرمی، معاون فرهنگی هنری ارشاد اسلامی استان مرکزی گفت: رسانه ها و روابط عمومی ها هر دو محدودیت هایی در انجام وظایف دارند که با درک متقابل از این محدودیت ها فضای همکاری و درک متقابل میان این دو میسر می شود.

وی افزود: روابط عمومی ها باید از اتخاذ نگاه تبعیض آمیز به رسانه ها پرهیز کنند و بر مبنای ویژگی خاص کار هر رسانه ای با آنها تعامل کنند.

مصطفی عرب، مدیرکل روابط عمومی استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: باید تشکل صنفی منسجمی در رسانه های استان ایجاد شود و نمایندگانی نیز از شورای هماهنگی روابط عمومی ها جهت برقراری تعامل در آن حضور داشته باشند.

وی افزود: برخی از رسانه ها تنها محتوا و کانال های خاص خبری را دنبال می کنند که این از آفت های کار رسانه در استان مرکزی است.

علی حیدر شاه حسینی، رئیس خبرگزاری جمهوری اسلامی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: باید یک مدل ارتباطی نوین در رابطه با تعامل روابط عمومی ها و رسانه ها تدوین شود تا بتوانیم یک ارتباط منطقی میان رسانه و روابط عمومی فعال کنیم.

وی با تاکید بر ایجاد نشست های مشترک و مداوم برای انسجام بخشی به این ارتباط میان روابط عمومی ها و رسانه ها گفت: وجه تمایز رسانه های تولید کننده خبر و منتشرکننده خبر و نحوه تعامل با هر یک از آنها باید مشخص شود.

ثمین مامقانی نژاد، سرپرست خبرگزاری مهر در استان مرکزی نیز در این نشست با اشاره به لزوم تدوین یک الگوی مناسب برای تعاملات رسانه ها و روابط عمومی ها گفت: کیفیت گرایی و پرداختن به مباحث تحلیلی و گزارشی باید یکی از رویکردهای کار خبرگزاری ها در استان باشد و این مهم ضرورت همکاری و تعامل بیش از پیش روابط عمومی ها را در تولید مطالب کیفی و پرمخاطب و تاثیرگذار دوچندان می کند.

وی افزود: روابط عمومی ها باید رسانه ها را نه در مقابل خود بلکه در کنار خود ببینند و رسانه ها نیز باید در راستای ایجاد این اعتماد، از سوگیری و نقد غیرمنصفانه و تخریب خودداری کنند تا بستر همکاری مناسب میان رسانه ها و روابط عمومی ها محقق شود.

لیلا بنیادی، سردبیر خبرگزاری ایسنا در استان مرکزی نیز در این جلسه گفت: خبرگزاری ها تولیدکننده خبر هستند و روابط عمومی ها باید شرایطی را برای رسانه ها به ویژه خبرگزاری ها ایجاد کنند تا بتوانیم نیازهای خبری مردم را به بهترین شکل و در کمترین زمان پاسخ دهیم.

گفتنی است آسیب شناسی ارتباط رسانه و روابط عمومی، ماهیت شناسی فناوری ارتباطی و بهترین راهبرد در بهره گیری از آن در تولید خبر و لزوم توانمندسازی نیروی انسانی حوزه رسانه و روابط عمومی از موضوعات این میزگرد تخصصی بود.

کد خبر 2917490

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha