به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رشیدیان، ظهر شنبه در دومین نشست هفتمین دوره مجلس دانش آموزی، دارا بودن روحیه تعاون و اجتماعی را یكی از رسالت های نظام آموزش و پرورش كشور دانست و ابراز كرد: امیدواریم با تشكیل این جلسات در ایجاد مهارت های لازم برای زندگی اجتماعی فردای دانش آموزانمان موثر باشیم.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینكهجامعه فرهیخته ما در حل معضلات اجتماعی مشاركت نزدیكی با دستگاه های اجرایی دارد، گفت: در استان خراسان رضوی با دارا بودن فضایی برگرفته از شعار سال و مشاركت از اهالی علم و دانش، تلاش های گسترده ای در جهت غلبه عالمانه با پیچیدگی معضلات جامعه داشته ایم.
وی گفت: مجلس نمایندگان دانش آموزی كه به نوعی رسالت مردم سالاری یا عصاره دانش آموزی كشور است هدف خود را بر پایه رشد علم و فناوری قرار داده است كه این هدف با نگاه مسئولان و برنامه ریزی مناسب محقق خواهد شد.
رشیدیان خاطرنشان كرد: رشد فرهنگ و آموزش و پرورش كشور رسالت همه افرادی است كه به دنبال جامعه فعال و مسئولیت پذیر و به دنبال اوج گیری فرهنگ ایثار هستند تا منشأ خدمت صادقانه در جامعه باشد.
رشیدیان با اشاره به وجود ۹ هزار شورای دانش آموزی در مدارس استان با ۸۱ هزار نماینده در سراسر استان، تاكید كرد: این نمایندگان در كنار پارلمان معلمان و اولیاء ابتكارات مناسبی در علم و دانش استان به وجود آورده است و این مسئله بستری برای مشاركت آگاهانه دانش آموزان و زمینه فرهنگ مسئولیت پذیری را برای یك كار اجتماعی و سیاسی آن ها فراهم كرده است.
وی خاطرنشان كرد:اگر ما در مذاكرات هسته ای به موقعیتی دست یافته ایم به خاطر آنست كه همه مردم و نمایندگان مردم روی ارزش ها اتحاد و همدلی و همزبانی داشته اند.
استاندار خراسان رضوی افزود: كشور در تلاش برای رسیدن به كسب جایگاه اول اقتصادی و علمی و فناوری در منطقه با هدف استراتژی آزاد اقتصادی، كاهش اتكاء به درآمدهای نفتی و تشویق سرمایه گذاری داخلی و تعامل سازنده در روابط بین الملل است و خوشبختانه دولت یازدهم براساس این چشم انداز حركت های بسیار موثری در طول فعالیت خود داشته است.
تربیت سیاسی و اجتماعی دانش آموزان در مجلس شورای دانش آموزی
در ادامه این مراسم، سید جواد حسینی، مدیركل آموزش و پرورش خراسان رضوی، مجلس شورای دانش آموزی را به عنوان خانه دانش آموزان ملت ایران عنوان و ابراز كرد: هدف از تشكیل این مجلس مشاركت دادن دانش آموزان در حوزه تعلیم و تربیت و به خصوص تربیت سیاسی و اجتماعی بر مبنای سند تحول بنیادین است.
وی ادامه داد: با این رویكرد خراسان رضوی پیشگام شده است تا در كنار مجلس دانشآموزی زنجیره این مجلس را به استان، سپس به شهرستان ها و پس از آن به مدارس و در نهایت به رفتار دانش آموزان پیوند بزنیم.
حسینی تاكید كرد: معتقدیم مشاركت دانش آموزی در نظام آموزش و پرورش مشاركت تزئینی، تشریفاتی، محدود و گفتمانی نیست بلكه باید به مشاركت پایدار و واقعی تبدیل شود.
وی با اشاره به نقش تشكل های دانش آموزی در سطح مدارس استان، گفت: مشاركت دانش آموزان در سطح استان را با ۳۰ هزار دانش آموز فرزانگان، ۵۰۰ هیئت مذهبی دانش آموزی، ۶ هزار دانش آموز در قالب محیط زیست یاران تنظیم كرده ایم.
مدیركل آموزش و پرورش خراسان رضوی تصریح كرد: با ۸۱ هزار دانش آموز استان خراسان رضوی در قالب ۶۳ هزار شورای دانش آموزی، یك مجلس دانش آموزی استانی، ۱۰ مجلس دانش آموزی شهرستانی در كنار ۶۲ هزار پارلمان مجازی معلمان و پارلمان اولیاء بستر مشاركتی را در سطح استان فراهم آورده ایم
نظر شما