به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی پیش از ظهر پنجشنبه در دیدار رئیس و اعضای هیئت امنای کمیته امداد امام خمینی(ره) با وی، با بیان اینکه اعتماد برای هر سازمان و تشکیلاتی سرمایه بزرگی به شمار میرود، اظهار داشت: کمیته امداد امام خمینی(ره) نیز باید در راستای جلب توجه و اعتماد هر چه بیشتر مردم تلاش کند.
وی ابراز داشت: خوشبختانه کمیته امداد امام خمینی(ره) در بین مردم خوشنام است که باید تلاش شود تا سرمایههای کمیته امداد که در واقع همان اعتماد مردم است متزلزل نشود.
استاد برجسته حوزه، اطلاع رسانی از عملکرد کمیته امداد و شفاف سازی را گامی مؤثر در مسیر ارتقای اعتماد عمومی مردم برشمرد و افزود: انتظار میرود تا همه خدماتی که به نیازمندان و افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) ارائه میشود به جامعه اطلاع رسانی شود که در این راستا صدا و سیما مسئولیت خطیری بر عهده دارد و میتوان از این ظرفیت بهره برد.
وی تأکید کرد: منابع مالی کمیته امداد با درخواستها و انتظارات افراد تحت پوشش هماهنگ نیست و باید به فکر تأمین و جذب اعتبارات از منابع مالی جدید بود.
آیت الله مکارم شیرازی، افزود: پرداختیها به افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) بسیار اندک است و باید تلاش شود تا این پرداختیها افزایش یابد.
وی استفاده از ظرفیت خیرین را نیز مورد تأکید قرار داد و بیان داشت: باید با جذب خیران و تجمیع منابع و کمکها به یاری نیازمندان شتافت.
توجه به مسائل فرهنگی
این مرجع تقلید شیعیان همچنین بر عنایت بیشتر کمیته امداد امام خمینی(ره) بر توجه به مسائل فرهنگی خانوادههای تحت پوشش و برنامه ریزی جدی در این زمینه تأکید کرد.
وی بیان کرد: باید تلاش کنیم خیرین بیشتری را جذب کمیته امداد کنیم تا به صورت هماهنگ و دست جمعی به مددجویان و نیازمندان کمک شود.
آیت الله مکارم شیرازی، با بیان اینکه امروز با گسترش وسایل ارتباط جمعی همانند ماهوارهها، اینترنت و تلفنهای همراه ممکن است شاهد آثار نامطلوبی در جامعه باشیم، افزود: به منظور جلوگیری از گسترش فساد باید در زمینه مسائل فرهنگی کارهای جدی و برنامه ریزی شدهای صورت گیرد.
استاد برجسته حوزه علمیه قم، با بیان اینکه کمیته امداد امام خمینی(ره) یکی از دستاوردها و برکات انقلاب اسلامی ایران است افزود: امروز خدمات به افراد تحت پوشش باید به گونهای باشد تا کسانی که از این خدمات بهرهمند میشوند احساس منت گذاشتن بر آنان و حس حقارت نداشته باشند.
نظر شما