به گزارش خبرنگار مهر، محمد ظریفی عصر دوشنبه در نشست با اصحاب رسانه و قلم جامعه استاندارد را جامعه ای دانست که در آن گرایش به سوی رشته های مهارتی روز به روز افزایش یابد و افزود: هدف دانشگاه علمی کاربردی آموزش مهارت های مورد نیاز جامعه است.
وی با بیان اینکه بخشی از این آموزش ها برای شاغلین دولتی از طریق تکنولوژی روز در نظر گرفته شده است، اظهار داشت: بیش از ۷۰ درصد دانشجویان دانشگاه های علمی کاربردی شاغل هستند.
ظریفی آموزش های بین سطوح تحصیلی را از دیگر اهداف دانشگاه علمی کاربردی عنوان کرد و بیان داشت: دانشجویان این دانشگاه نباید دنبال اشتغال در دستگاه های دولتی باشند، بلکه باید این توانمندی در آنها ایجاد شده باشد که بتوانند کارآفرینی کرده و برای چندین نفر دیگر نیز شغل ایجاد کنند.
وی یادآور شد: تمام افراد یک جامعه استاندارد باید متناسب با کار خود آموزش های لازم را دریافت کنند.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان کهگیلویه و بویراحمد مهمترین مشکل جامعه را نبود آموزش های مهارتی متناسب با شغل ها دانست و بیان کرد: علت ایجاد دانشگاه علمی کاربردی پیدا کردن این حلقه مهارتی مفقوده در جامعه است.
ظریفی توسعه مراکز رشد را از مهمترین برنامه های دانشگاه علمی کاربردی عنوان و تصریح کرد: مرکز رشد یک محیط کاری برای دانشجو است که در کنار تحصیل یا بعد از فراغت از تحصیل بتواند در مرکز رشد آموزش های دیده شده را به بهره وری تبدیل کند.
توسعه مراکز رشد نیازمند حمایت بخش خصوصی است
وی بر لزوم ایجاد مراکز رشد در کنار مراکز آموزشی علمی کاربردی تأکید و با بیان اینکه ایجاد مراکز رشد وابسته به پتانسیل استان است، عنوان کرد: تجربه نشان داده است که ایجاد مراکز رشد در کنار سازمان های دولتی چندان مطلوب نبوده و موفقیت این مراکز نیازمند حمایت بخش خصوصی است.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان کهگیلویه و بویراحمد هدف از ایجاد مراکز رشد را قرار دادن امکانات لازم در اختیار ایده های نو دانست.
ظریفی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه استقبال از رشته های فنی و حرفه ای در این استان بسیار کم است، این امر را یک معضل دانست و یادآور شد: بیشترین تمایل به تحصیل در رشته های حقوق و حسابداری وجود دارد.
۱۲ مرکز علمی کاربردی فعال در سطح کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد
وی در ادامه با اشاره به تأسیس دانشگاه علمی کاربردی این استان در سال ۸۴، بیان کرد: این دانشگاه در حال حاضر ۱۲ مرکز علمی کاربردی فعال در سطح استان دارد و بیش از هشت هزار داشنجو در این مراکز به تحصیل و یادگیری مهارت های مورد نیاز مشغول هستند.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: مراکز علمی کاربردی این استان در ۲۴ کد رشته کارشناسی و حدود ۸۰ کد رشته کاردانی دانشجو می پذیرند.
نظر شما