۶ اسفند ۱۳۸۴، ۱۵:۰۵

كسري بودجه دانشگاه هاي علوم پزشكي و تاثير آن بر آموزش و پژوهش (14)

امكانات، تجهيزات و مراكز آموزشي و درماني اراك فرسوده است / بودجه كنوني و مصوب تنها جوابگوي نيازهاي روزمره است

امكانات، تجهيزات و مراكز آموزشي و درماني اراك فرسوده است / بودجه كنوني و مصوب تنها جوابگوي نيازهاي روزمره است

رئيس دانشگاه علوم پزشكي اراك گفت: استان اراك و دانشگاه علوم پزشكي اراك از امكانات، تجهيزات و مراكز آموزشي و درماني مناسبي برخوردار نيست و برخي از اين مراكز در حدود 50 تا 60 سال قدمت دارند و بايد بازسازي شوند.

دكتر "مسعود ياوري" در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص تأثير كسري اعتبارات دانشگاه هاي علوم پزشكي بر آموزش و پژوهش اين دانشگاه افزود: بودجه كنوني و مصوب تنها جوابگوي نيازهاي روزمره است و بازسازي اماكن آموزشي و درماني نياز به توجه ويژه اي دارد و طبعاً نامناسب بودن مكان هاي آموزشي تأثير نامطلوبي بر آموزش دانشجويان مي گذارد. 

وي تأكيد كرد: ميزان بودجه در هر موسسه اي نقش بسياري دارد و مي تواند امكانات رفاهي، رضايت پرسنل و مراجعه كنندگان و مخاطبان آن موسسه يا سازمان را به دنبال داشته باشد.

رئيس دانشگاه علوم پزشكي اراك خاطرنشان كرد: ميزان بودجه در تهيه و فراهم كردن تجهيزات و وسايل براي مراكز آموزشي، درماني و بهداشتي نيز نقش برجسته اي دارد و بديهي است كه اگر بودجه با كسري مواجه شود چالش هايي به دنبال خواهد داشت كه جبران آن بسيار سخت است. 

به گفته وي دانشگاه با وجود كسري اعتبارات با ركود و عقب افتادگي در اجراي برنامه هاي مدنظر خود مواجه مي شوند و امكان رقابت با ساير دانشگاه ها از ميان مي رود.

ياوري اظهار داشت: براي سازماني مانند دانشگاه كه بايد پا به پاي دانشگاه هاي پيشرفته ساير كشورها حركت كند و بتواند علاوه بر كسب علم و تجربه، پژوهش و تحقيق به روز انجام دهد، كسري بودجه به مشكلات بسياري مي انجامد.

وي تصريح كرد: يك دانشگاه علوم پزشكي تنها در صورتيكه بودجه كافي و مناسبي در اختيار داشته باشد مي تواند به اخذ يافته هاي روز جهان اقدام كند، جامعه را در سلامت نگهدارد و مراكز درماني و آموزشي را با وسايل پيشرفته و مدرن پزشكي و آموزشي مجهز كند.

قائم مقام وزير بهداشت در استان مركزي، بودجه نامناسب دانشگاه هاي علوم پزشكي را سلامت و بهداشت جامعه موثر دانست و افزود: بودجه ريزان و مسئولان بودجه مصوب مراكز دانشگاهي و بويژه دانشگاه هاي علوم پزشكي كه با سلامت جامعه در ارتباط هستند را بايد به گونه اي تنظيم كنند كه مسائل و نيازمندي هاي جامعه به طور دقيق شناخته شود و در حل مشكلات مردم موثر باشد.

وي در خصوص دانشگاه علوم پزشكي اراك اظهار داشت: اين دانشگاه آنچنان كه بايد در شأن و شوكت مردم استان مركزي باشد، از امكانات و تجهيزات و مراكز آموزشي و درماني برخوردار نيست و برخي از مراكز سني در حدود 50 تا 60 سال قدمت دارند و به طور حتم بايد بازسازي شوند. 

رئيس دانشگاه علوم پزشكي اراك گفت: بودجه كنوني و مصوب تنها جوابگوي نيازهاي روزمره است و بازسازي اماكن آموزشي و درماني نياز به توجه ويژه اي دارد. 

وي ابراز اميدواري كرد: با مساعدت مسئولين استان مركزي، نمايندگان محلي و هماهنگي و همدلي و پيگيري امر بتوان در تجهيز و پيشرفت دانشگاه علوم پزشكي اراك قدم برداشت. 

دانشگاه علوم پزشكي اراك شامل سه دانشكده پزشكي، پرستاري - مامايي، پيراپزشكي در اراك، دانشكده پرستاري در ساوه و دانشكده پرستاري در خمين با 135 عضو هيئت علمي و يك هزار و 200 دانشجو است.

کد خبر 295062

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha