به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی شکری پیش از ظهر یکشنبه در نشستی با رئیس اداره روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی در شاهرود، اشاره ای به رسالت سنگین رسانه ها در اشاعه فرهنگ دینی داشت و افزود: گردهمایی میلیونی شیعیان و زائران اباعبدالله الحسین (ع) بهترین مصداق برای اهمیت نقش رسانه ها در دنیای امروزی و به ویژه در اشاعه فرهنگ دینی است چرا که طی چند روز گذشته چشم جهانیان به این مراسم بود و در این بین رسانه ها تصاویر حماسه پرشور شیعیان را به جهانیان نشان دادند.
وی با اشاره به لزوم بهره گیری از فضای مجازی در تبلیغ دین، ابراز داشت: مراسم با شکوه اربعین حسینی نشان داد که جهانیان مو به مو حرکات شیعیان را مورد رصد قرار می دهند و در این بین رسانه ها به مثابه پل ارتباطی بین اقشار مختلف در سراسر دنیا عمل می کنند پس باید از فرصت بدست آمده که امروز این فضا در اختیار ما قرار داده و سرعتش از هرچیزی بیشتر است، به نفع اسلام و تبلیغ دینی استفاده کرد.
ضرورت ایزوله کردن نسل آینده در برابر توطئه های شوم دشمنان
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان افزود: جهاد در راه اندیشه، اطلاع رسانی و قلم زدن در راه اشاعه تفکر دینی و فرهنگ حسینی دست کمی از جهاد مسلحانه ندارد و برای آن اجری عظیم در نظر گرفته می شود و این درست همان نیاز امروزی جامعه ما در فعالیت های دنیای مجازی است.
شکری با اشاره به اینکه مخاطبان اینترنت عمدتا جوانان هستند، گفت: باید از این پتانسیل ویژه در فضای مجازی برای اشاعه فرهنگ دینی استفاده کرد.
وی با تاکید بر ظرفیت های سازمان تبلیغات اسلامی، ابراز داشت: در دنیای امروزی که دشمنان فضای مجازی را جولانگاه تهاجم فرهنگی خود قرار داده اند، باید با استفاده از رسانه ها، شبکه تبلیغی و فضای مجازی نسل آینده ساز ایران اسلامی را در برابر توطئه های شوم دشمنان ایزوله کرد.
شکری ادامه داد: اگر نسل جوان امروزه با مفاهیمی چون قرآن، اهل بیت(ع)، نهضت حسینی، شور انقلابی، ایثار، شهادت و ... آشنا باشد و به سوی آن جذب شود، قطعا دشمنان اسلام و بدخواهان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را در اجرای تهدیداتش ناکام خواهد گذاشت.
اطلاع رسانی بخش جدا نشدنی شبکه تبلیغی است
رئیس اداره روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی نیز در این نشست با اشاره به اهمیت اطلاع رسانی در جامعه امروزی، گفت: اطلاع رسانی بخش جدا نشدنی شبکه تبلیغی است.
عباس لهراسبی ضمن اشاره به لزوم اطلاع رسانی در دنیای امروزی و همزمان با پیشرفت شبکه های مجازی و اطلاع رسانی اینترنتی، ابراز داشت: شبکه تبلیغی بدون اطلاع رسانی نمی تواند به اهداف عالیه خود دست یابد و این مهم در دنیایی که تهاجم فرهنگی، مردم و به ویژه جوانان مان را نشانده گرفته بیش از پیش قابل توجه است.
وی افزود: خوشبختانه سازمان تبلیغات اسلامی با رسانه هایی مانند خبرگزاری مهر، تبیان، سامانه دارالقرآن الکریم، تهران تایمز، نشر امیرکبیر و سامانه اطلاع رسانی روابط عمومی، سامانه های ثبت اطلاعاتی مانند سجام و ... در مسیر اطلاع رسانی پیشگام بوده است.
مقابله با تهاجم فرهنگی هوشیاری می طلبد
رئیس اداره روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی همچنین با اشاره به لزوم هوشیاری در برابر تهدیدات فرهنگی، گفت: نقل قول مقام معظم رهبری پیرامون تهاجم فرهنگی تحت عنوان شبیخون، نهایت موضوع نفوذ را بیان می کند لذا باید در این باره هوشیار بود که در این میان نقش رسانه ها، سامانه های اطلاع رسانی، نهادهای فرهنگ ساز جامعه و شبکه تبلیغی پررنگ تر از گذشته است.
لهراسبی با اشاره به بصیرت، تحت عنوان کلید واژه مقابله با تهاجم فرهنگی، بیان داشت: مقام معظم رهبری ده ها بار از واژه نفوذ در سخنان خود استفاده کرده اند و این مهم نشان دهنده لزوم بصیرت در بین رسانه ها، نسل جوان و دست اندرکاران بخش های فرهنگی جامعه است.
وی در خاتمه افزود: می توان با استفاده از پتانسیل هایی مانند شبکه تبلیغی به اشاعه فرهنگ دینی پرداخت چرا که امروز هرقدر بتوانیم جوانان مان را به فضاهایی که در آن ها اطلاع رسانی مذهبی و فرهنگی صورت می گیرد سوق دهیم، دشمنان اسلام به همان اندازه از اجرای تهدیدات خود ناکام می مانند.
نظر شما