به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه، وي در جمع خبرنگاران ادعا كرد: آنها هم اكنون در حال اعزام افرادي به عراق هستند تا كارهايي انجام دهند كه براي آينده عراق غير مفيد است و ما اين موضوع را به خوبي مي دانيم. تهران به زودي متوجه نتيجه اين اشتباهات خود خواهد شد.
وزير دفاع آمريكا كه هر از چندگاهي ادعاهاي عجيبي درباره ايران دارد،در ادامه مدعي شد: ايراني ها افرادي را به عراق مي فرستند و ما هرگزنمي توانيم آنها را زيارت كنندگان مكان هاي مقدس بدانيم.
وي گفت: شيعه هاي عراق هم اكنون خود در عراق از بقيه گروهها مهم تر مي دانند و بعيد مي دانند منتظر كمك هايي از آن سوي مرزهاي خود باشند.
رامسفلد همچنين همكاري نزديك سازمان اطلاعات آلمان با ارتش آمريكا در اشغال عراق را انكار كرد.
اين در حالي است كه زلماي خليل زاد سفير آمريكا در عراق نيز در مصاحبه با روزنامه لس آنجلس تايمز اعلام كرد: اشغال عراق از سوي آمريكا كه در سال 2003 صورت گرفت، صحنه اي از درگيري هاي قومي و مذهبي را در عراق ايجاد كرده است كه مي تواند اوضاع را در منطقه متشنج نمايد.
وي تاكيد كرد در اين شرايط آمريكا انتخاب زيادي پيش رو نداشت، زيرا يا بايد در عراق باقي مي ماند و يا اين كشور را ترك مي كرد و خطر درگيري اعراب با مسلمانان سني و شيعه هاي مورد حمايت عراق را افزايش مي داد.
دقيقا چند روز پس از اظهارات خليل زاد، تروريستهاي مورد حمايت اشغالگران به منظور ايجاد جنگ داخلي و طائفه اي، دراقدامي گستاخانه حرمين شريفين امامان هادي و عسكري (ع) در سامرا را با بمب منفجر كردند تا توطئه شوم خود را در عراق عملي كنند، اما به لطف هوشمندي و هوشياري مردم و مراجع ديني و شخصيتهاي سياسي عراق اين ترفند نيز نقش بر آب شد.
انگليس و آمريكا به عنوان اشغالگران عراق تاكنون بارها براي سرپوش گذاشتن بر ناتواني خود در كنترل اوضاع و سركوب شورشيان، ايران را مقصر خوانده و اتهامات بي پايه و اساسي را عليه اين كشور مطرح كرده اند.
چندي پيش روزنامه آمريكايي نيويورك تايمز ادعا كرد بسياري از بمب هاي جديد و پيچيده اي كه در كنار جاده هاي و برسر راه نيروهاي آمريكايي و عراقي كار گذاشته مي شوند در ايران ساخته شده و وارد عراق مي شوند.
اخيرا مقامات انگليس درتلاش براي سرپوش گذاشتن بر دخالت هاي خود در نا آرامي ها و شورش هاي عراق ايران را به دخالت در امور اين كشورمتهم كردند.
انگليسي ها، اخيراً سپاه پاسداران انقلاب اسلامي ايران و نيروي مقاومت لبنان را متهم كردند كه احتمالاً مواد انفجاري وارد جنوب عراق كرده اند و اين در حاليست كه ايران ضمن رد اين اتهام، عوامل اطلاعاتي و خرابكاران انگليسي را مسبب نا آرامي هاي اخير در بصره مي داند.
اين در حالي است كه مقامات انگليس كه خود چنين اتهاماتي را مطرح كرده اند از تائيد آن خودداري مي كنند و هنوز اعلام كرده اند كه مداركي دال بر چنين دخالتي در دست ندارند.
گرچه مقامات آمريكا و انگليس سعي دارند با چنين اتهاماتي عليه ايران در موضوع هسته اي به جمهوري اسلامي فشاري مضاعف را وارد كنند، آنها در همين حين ادعا مي كنند كه ايران سعي دارد با دخالت در در عراق امتيازاتي را در گفتگوهاي هسته اي كسب كند و اظهارات اخير بلر در مورد اينكه غرب به خاطر دخالت هاي ايران در عراق در گفتگوهاي هسته اي به تهران باج نخواهد داد، دليلي بر اين مدعا است.
نظر شما