به گزارش خبرنگار مهر، امیر امینی صبح چهارشنبه در نشست با مسئولان استان بوشهر اظهار داشت: بزرگراه دیر به بوشهر، دیلم به گناوه، برازجان به گناوه و اهرم به برازجان از طرحهای مهم راهسازی است و تکمیل این طرحها در دستور کار است.
وی ادامه داد: کریدور بزرگراه ساحلی در جنوب کشور اجرا میشود که از بندرکنارک در استان هرمزگان آغاز و تا مرز شلمچه ادامه دارد و استانهای جنوبی کشور را به صورت بزرگراه به هم متصل میکند که ۱۵۰ میلیارد تومان در سال آینده برای این طرح پیشبینی شده است.
معاون برنامهريزی و اقتصاد حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه احداث راهآهن بوشهر یکی از طرحهای مهم وزارت راه و شهرسازی است، بیان کرد: طرحهای ریلی کشور در برنامه ششم توسعه در اولویت قرار خواهند گرفت.
وی با اشاره به اینکه در طرح راهآهن بوشهر ۲۵۰ کیلومتر طول راه آهن بوشهر تدوین شده است، بر لزوم اصلاح این طرح تاکید کرد و افزود: طول این طرح بیش از ۴۵۰ کیلومتر است و اگر به عسلویه متصل شود به ۶۵۰ کیلومتر میرسد و باید طرح اصلاح شود.
امینی خاطرنشان کرد: اجرای طرح حمل و نقل ریلی بوشهر علاوه بر اینکه برای این استان منفعت دارد، نقش بسیار مهمی نیز در اقتصادی ملی خواهد داشت و زمینه تسهیل در حمل و نقل تجاری و صنعتی در کشور را فراهم میسازد.
وی با اشاره به اجرای طرح ریلی بوشهر از منابع مالی دولتی و فاینانس بیان کرد: پنج سال برای ساخت ۴۵۰ کیلومتر راهآهن استان بوشهر زمان نیاز است.
معاون برنامهريزی و اقتصاد حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: صندوق توسعه حمل و نقل در کشور با تامین ۱۹ هزار میلیارد تومان از منابع عمومی وزارت راه و شهرسازی و یک هزار میلیارد تومان سرمایه اولیه دولت ایجاد میشود که در توسعه زیرساختهای حمل ونقل جادهای و ریلی نقش مهمی دارد.
نظر شما