۲۰ فروردین ۱۳۸۵، ۲۰:۴۴

بازيهاي رايانه اي القائات عقيدتي به همراه دارد

بازيهاي رايانه اي القائات عقيدتي به همراه دارد

امروزه از طريق بازيهاي رايانه اي ، القائات عقيدتي ، فرهنگي و حتي سياسي نيز صورت مي گيرد.

دكتر مرتضي منطقي ، روانشناس در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود : در حالي كه شركتهاي سازنده بازيهاي رايانه اي ، بازيهاي آموزشي و خلاق نيز توليد مي كنند ولي عمدتا بازيهاي پرخاشگرانه وارد بازار كشور مي شود.

وي عدم آشنايي والدين با رايانه و اينترنت را باعث ضعف نظارت آنان بر فرزندان دانست و گفت : لازم است پدر و مادر در انتخاب نوع بازيهاي رايانه اي و همچنين فعاليتهاي اينترنتي فرزندان كنترل داشته باشند.

استاد دانشگاه تربيت معلم تصريح كرد: افراط در استفاده از بازيهاي رايانه اي مي تواند به مرحله اعتياد آنان و ديگر آسيب هاي اجتماعي كشيده شود.

وي با تاكيد بر قابل تبديل بودن اين تهديد به يك فرصت ، اظهار داشت: همچنان كه افراط در بازيهاي رايانه اي منجر به چاقي و مشكلات بينايي مي شود ، محدود بودن آن مي تواند باعث ارتقاء يادگيري و رشد خلاقيت كودك شود.

منطقي يادآور شد: دانشمندان توانسته اند از طريق بازيهاي رايانه اي اختلالات حركتي كوكان معلول را درمان كنند ، نحوه سازگاري را به فرزندان طلاق آموزش دهند ، خطر ايدز را به كودكان بياموزند و عوارض شيمي درماني در كودكان از جمله حالت تهوع را كاهش دهند.

اين استاد دانشگاه در پايان تاكيد كرد: در جامعه كنوني به دليل نبود فرهنگ لازم ، متاسفانه عوارض ناشي از بازي هاي رايانه اي و استفاده از اينترنت عمدتا تخريبي است.

 

کد خبر 309726

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha