به گزارش خبر نگار "مهر" در مشهد، درآغاز اين نشست، حجت الاسلام محمد رسول رمضاني مسئول دفتر سياسي حوزه علميه با تسليت ايام رحلت رهبر كبير انقلاب، پيوند 15 خرداد 42 با 14 خرداد 68 كه دو جريان تاريخي در انقلاب شكوهمند اسلامي بودند، را از شگفتي هاي اين دوران دانست و طلاب جوان را كه آن روزها درك نكره بودند به مطالعه عميق در زندگي فقهي و عرفاني سياسي امام خميني فرا خواند .
سپس حجت الاسلام فرزانه در سخناني با تمسك به روايتي از رسول اكرم (ص)، دين را اداره كننده نظام اجتماعي و حكومتي برشمرد و گفت : اسلام مي تواند نيازها و اهداف زندگي را مشخص كند و امام با تشكيل حكومت اسلامي به عنوان يك عالم ديني روشن ضمير و اسلام شناس، انسان شناس و زاهدي آگاه به زمان و شرايط، اين هدف را دنبال كرد.
عضو شوراي برنامه ريزي حوزه علميه خراسان گفت : امام خميني (ره) حكومت و نظام اسلامي را در ايران بر چند اصل بنا كرد كه مهمترين آن، عدالت است.
وي عدالت ، منطق و عقل را موجب رشد اسلام دانست و گفت: وقتي دين مي آيد به مردم اطمينان مي كند و به آنها اجازه مي دهد تا بيانديشند و حق را از باطل تشخيص بدهند تا با آزادي كامل حق را انتخاب كنند، در هيچ جاي حركت امام خميني شما تحكم را نخواهيد ديد.
حجت الاسلام فرزانه اصل سوم در پيشبرد انقلاب اسلامي را محروميت زدايي بر شمرد و اظهار داشت : محروميت زدايي در دين يك اصل است و سيره پيامبر نيز اين چنين بود زيرا او با محرومان مي نشست و به آنان عشق مي ورزيد و خداوند فقط بوسيله محرومان اين امت را كمك كرد و پيروز نمود .
رئيس دانشگاه علوم اسلامي رضوي خطاب به طلاب گفت: بار مسئوليت خيلي سنگين است، زيرا روحانيت هميشه بايد در صف مقدم با ظلم باشد و طلاب كه غافله سالار هستند بايد راه را بخوبي بشناسند و بفهمند. امام خميني (ره) اينگونه زيست و حكومت كرد .
فرزانه گفت : امام راحل (ره) در مقابل استكبار جهاني ايستاد و از همان اول حركت امام دفاع از مظلوم ترين انسان هاي روي زمين بود يعني فلسطين چون فلسطين در مقابل ظالم ترين انسانهاي روي زمين يعني صهيونيسم قرار گرفته بود و اين دفاع در نگاه امام يك اصل بود و هنوز كسي نفهميده است كه نگاه عميق امام به فلسطين چه نگاهي بوده است و برخاسته و الهام گرفته از كجاي دين است .
نظر شما