۱۷ تیر ۱۳۸۵، ۱۰:۵۶

در دومين نشست مديران استاني سازمان ملي جوانان عنوان شد:

جوانان كشور قابليت انجام كارهاي بزرگ را دارند / تشكيل ستاد جوانان ضروري است

جوانان كشور قابليت انجام كارهاي بزرگ را دارند / تشكيل ستاد جوانان ضروري است

معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ملي جوانان ، با تاكيد بر اينكه كار جوانان را بايد با بهره گيري از نيروي خود آنان پيش برد ، گفت: جوانان قابليت انجام كارهاي بزرگ را دارند.

به گزارش خبرگزاري مهر ، حجت الاسلام حاج علي اكبري در مراسم اختتاميه دومين نشست مديران نمايندگي هاي استاني سازمان ملي جوانان ، در ارتباط با برآورده ساختن خواسته هاي رهبري اظهار داشت: براي تحقق خواسته هاي رهبري در ارتباط با جوانان نياز به خود سازي تشكيلاتي داريم و در اين راستا براي رسيدن به اهداف مورد نظر بايد تلاش كنيم تا با تفكر ، توسل و اخلاص ، سازمان ملي جوانان را به نقطه اوج برسانيم.

وي به تقويت بنيه كارشناسي مديريت هاي انساني اشاره كرد و ابراز داشت: در اين رابطه لازم است كه برنامه ريزي درستي داشته باشيم و همت كنيم كه علاوه بر بهره گيري از ظرفيتهاي داخلي سازمان ، فضايي را براي رفت و آمد فرهيختگان استاني و كارشناسان عالي رتبه ، توانمند و فهيم فراهم كنيم تا به اين ترتيب آنها با سازمان ارتباط دائمي داشته باشند.

حاج علي اكبري با تاكيد بر بهره گيري از نظرات مديران سازمان در نمايندگي هاي استاني افزود: براي طراحي ساختارهاي درست در سازمان و تشكيل ستادي مقتدر و كارآمد لازم است كه مديران استاني نظرات خود را براي مركز ارسال كنند.

وي در ادامه به افزايش قدرت چانه زني و تعامل اشاره كرد و گفت: نمايندگي هاي استاني سازمان ملي جوانان بايد قدرت بالايي را براي تعامل با دستگاه هاي مرتبط ، تشكل هاي بزرگ و مراكز تجمع جوانان داشته باشند و به صورتي هنرمندانه اولويت هاي مشخصي را براي برقراري ارتباط طراحي كنند تا به اين ترتيب خود وارد عرصه برقراري رابطه با جوانان شوند.

معاون رئيس جمهور با تاكيد بر اينكه كار جوانان را بايد با بهره گيري از نيروي خود آنان پيش برد ، گفت: جوانان قابليت انجام كارهاي بزرگ را دارند ، از اين رو لازم است سخنگويان خود را از ميان جوانان انتخاب كنيد و قدرت تعامل سازمان را در قالب ارتباطات مستقيم و غير مستقيم با جوانان و كارشناسان عالي رتبه بالا ببريد. براي تحقق اين ارتباط بايد نقشه طراحي شده و عملياتي مناسبي را با توجه به ماموريت و مديريت هر يك از دستگاه هاي مربوطه داشته باشيم تا به سنجش درستي  از سطح و رتبه آن نهادها برسيم .

وي با بيان اهميت برقراري ارتباطي پويا با تشكلهاي شبكه اي و بزرگ اظهار داشت: بسياري از طرحهاي سازماني به واسطه همين مراكز ، عملياتي مي شوند . در اين راستا اين امكان فراهم  مي شود كه جوانان فعالي كه به دلايلي وارد ميدان عمل نمي شوند، به عرصه بياوريم. از اين كارسپاري و اعتماد به جوانان اهل عمل نبايد وحشتي داشت.

حاج علي اكبري آغاز فعاليت در قالب كار گروههاي تعريف شده در نشست مديران نمايندگي استانها را ضروري اعلام كرد و افزود: در صورتي كه ضعفي در هر بخش از برنامه ها مشاهده مي كنيد به سازمان اطلاع دهيد تا در نتيجه ، جمع بندي درستي از برنامه ها داشته باشيم .

وي بر برقراري ارتباط با فرمانداري ها تاكيد كرد و گفت: مديران نمايندگي سازمان در استانها بايد در جلسات فرمانداري شركت كرده و حلقه هاي ارتباطي درستي را براي سازمان تعريف كنند. در اين راستا مديران استاني مي توانند در فرمانداريها رابطي  را براي خود پيش بيني كنند.

حاج علي اكبري ادامه داد: علاوه بر اين بايد با امام جمعه استان ارتباطي صميمي برقرار شود تا با حضور در جلسات گزارشي دقيق از عملكرد سازمان ارائه شده و از بيان تحليل هاي غير صحيحي كه در مورد  نقش نمايندگي استان مطرح شده ، پيشگيري شود. همچنين حضور در جلسات امكان طرح مشكلات و معضلات مشهود در استان را به مديران نمايندگي ها مي دهد. در برخي مواقع ، اين جريان ارتباطي موجب شناسايي ظرفيت هاي جوانان استاني مي شود. با توجه به اهميت اين ارتباط لازم است كه همواره پيگيري فعال و پويايي را در جهت برقراري تعامل بيشتر داشته باشيم .

رئيس سازمان ملي جوانان با اشاره به اينكه كار سازمان در ارتباطي مداوم با رسانه ملي پيش مي رود تصريح كرد: ارتباط با صدا و سيما بايد در دستور كار سازمان ملي جوانان قرار مي گيرد از اين رو لازم است كه همواره پيگير برنامه  هاي مرتبط با جوانان در رسانه ملي باشيم . ارتباط با رسانه ملي امكان پاسخگويي دررابطه با فعاليتهاي سازمان و حضور بهنگام دراين رسانه و رسانه هاي ديگر را فراهم مي كند.

وي با اشاره به مسئوليت هايي كه براي سازمان تعريف شده اندگفت: سند ازدواج جوانان از جمله اسنادي است كه توليت ان به عهده سازمان ملي جوانان نهاده شده. علاوه بر اين منشور تربيتي نسل جوان نيز از جمله اسنادي است كه سازمان بايد پيگير اجراي آن باشد. سازمان ملي جوانان موظف است اين اسناد مصوب را به دست گيرد و در رابطه با به روز كردن و اجراي آنها پيگير باشد. نمايندگان بايد اين سندها را در قالب هاي استاني و با نظر به شرايط و ظرفيتهاي استان مورد تحليل و بررسي قرار دهند.

معاون رئيس جمهور با تاكيد بر نظارت عملكرد نمايندگي ها افزود: لازم است كه مديران دستگاهها گزارشي را از عملكرد خود به سازمان ارائه دهند تا به اين ترتيب علاوه بر عملي كردن برنامه هازمينه ترويج نظارت بر وجوه مختلف اجراي برنامه نيز در سازمان فراهم شود.

وي با تاكيد بر حضور موثر نمايندگي هاي استاني سازمان ملي جوانان در جريان سفرهاي هئيت دولت اظهار داشت: بايد در اين سفرها فعال ظاهر شده و بر مصوبات هيئت دولت تاثير بگذاريد. در اين راستا تعريف اولويت ها و ضرورت هاي استان و پيگير شدن مسائل و مشكلات و همچنين بيان در خواستهاي جوانان در جلسات هيئت دولت الزامي است.

رئيس سازمان ملي جوانان بر تشكيل ستاد جوانان تاكيد كرد و گفت: لازم است كه با سازمان هاي مربوط به جوانان چون سازمان جوانان هلال احمر ارتباطي قوي داشته باشيد و بدانيد كه در انجام امور سازماني مقام و موقعيت بالايي را داريد. البته توقع سازمان از نمايندگي ها بيش از توان و ظرفيت آنها نخواهد بود و از اين رو بايد ظرفيتها و چالش ها را مورد بررسي قرار داده و گزارشهاي جامعي  را براي سازمان ارسال  كنيد تا در نتيجه فعاليتهاي خوبي را ارائه كنيد.

کد خبر 349780

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha