به گزارش خبرگزاري مهر ، با وجود طرح هاي ايمن سازي در مقابل سياه سرفه ، والدين بايد بدانند كه كودكان هنوز در مقابل اين عفونت آسيب پذير بوده و امكان انتقال آن به كودكان سريع تر صورت مي گيرد.
متخصصان معتقدند بسياري از كودكان با وجود اينكه واكسن هاي خود را به طور مرتب زده اند ، به طور كامل عليه اين بيماري مصون نشده اند. به همين علت نشانه هاي بيماري در كودكان ممكن است ضعيف تر باشد و تشخيص آن نياز به دقت بيشتري دارد.
علائم اصولا با سرما خوردگي شروع شده و به تدريج سرفه ها افزايش مي يابد. به طوري كه فرد احساس مي كند ديگر هوايي داخل ريه هايش باقي نمانده و تمام هوا با سرفه خارج شده است.
به همين دليل احساس مي كند بايد نفس هاي عميق تر بكشد تا هواي از دست رفته را باز گرداند و در جريان اين كار نفس هايش كشدار و با صدا همراه مي شود.
كارشناسان توصيه مي كنند كه والدين با توجه به علائم فوق مشكوك به ابتلا به سياه سرفه شده و فرزند خود را به منظور بررسي هاي بيشتر به مراكز درماني منتقل كنند.
در شرايطي ممكن است اين سرفه هاي مكرر همراه با حالت تهوع و استفراغ نيز باشد و مانع خواب عادي كودك نيز شود.
سرفه ها عموما در حدود 14 روز طول مي كشد اما حالت خستگي و بي اشتهايي و تهوع ممكن است تا مدتي بعد از بهبود سرفه ها نيز ادامه يابد.
نظر شما