به گزارش خبرنگار مهر، مهدی صفاری نیا در نشست جایزه مصطفی (ص) اظهار داشت: جایزه مصطفی نگاهی جهانی در حوزه پیشرفت علمی و فناوری دارد و مختص به هیچ کشوری نیست.
رئیس پارک فناوری پردیس با اشاره به پیگیری طرح نذر علمی و وقف علمی در صندوق موقوفات و سرمایه گذاری جایزه مصطفی(ص) عنوان کرد: نشان خادم المصطفی(ص) به واقفین این صندوق اعطا می شود.
به گفته وی، به زودی نشان خادم المصطفی در ۹۰ کشور دنیا ثبت می شود تا به نشانی جهانی تبدیل شود.
از سوی دیگر، سعید سهراب پور، قائم مقام بنیاد ملی نخبگان گفت: زحمات زیادی برای شکل گیری و برگزاری جایزه مصطفی(ص) انجام شده است و نخستین دوره برگزاری آن با اعطای این جایزه به دو دانشمند شایسته در جهان اسلام به نام های پروفسور یاغی و پروفسور یینگ برگزار شد.
سهراب پور افزود: جایزه مصطفی(ص) به شیوه مرسوم دنیا از دانشمندان برجسته تقدیر کرده و با گسترش روابط علمی بین المللی، کمک شایانی به تقویت علمی جهان اسلامی می کند.
به گزارش مهر، بیش از ۱۵۰ نفر از نخبگان و فرهیختگان کشور ضمن حضور در نشست جایزه مصطفی(ص)، با این جایزه بزرگ علمی و فناوری جهان اسلام آشنا شدند. این نشست برای آشنایی برندگان جوایز علامه طباطبایی، خوارزمی، رازی، فارابی، آوینی و برندگان المپیادهای جهانی و دانشجویان برتر کشور با جایزه مصطفی(ص) و نخبگان و فرهیختگان کشور با هدف مشارکت و همیاری واقفین و خیرین برگزار شد.
نظر شما