سید علی مروج در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تنظیم و طراحی منشور اخلاقی در حوزه ها و عرصه های متعدد می تواند به مثابه نقشه جامعی تلقی شود که بر مبنا و چارچوب آن، به نحوی موثرتر نسبت به تعالی و توسعه فرهنگی اقدام کرد.
امام جمعه اندیشه افزود: در همین ارتباط و با عنایت به اهمیت موضوع، در نظر داریم با تشکیل کارگروهی ویژه، منشور اخلاقی سازنده ای را تنظیم و طراحی کنیم که در چارچوب آن مشکلات و آسیب های زندگی شهری به حداقل ممکن کاهش یابد.
امام جمعه اندیشه عنوان کرد: منشور اخلاقی مورد اشاره در بخش ها و طیف اجتماعی متعددی همچون مدارس، کسبه، دانش آموزان، مراکز آموزشی و...قابل تعریف است و می توان نسبت به تنظیم آن اقدام کرد.
مروج گفت: نقش شورای فرهنگ عمومی در ارتقای فرهنگی هر شهر و منطقه ای نافذ، تاثیرگذار و سازنده است و از نظر ما شهر جدید اندیشه با ۱۱۰ هزار نفر جمعیت، در حوزه فرهنگی از ظرفیت های ویژه ای برخوردار است که با برنامه ریزی مدون و اصولی می توان به توفیقات برجسته ای در این عرصه نائل شد.
وی در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر در خصوص آسیب ماهواره ها در شهر اندیشه و برنامه دستگاه های فرهنگی فعال در این منطقه در قبال هجمه فرهنگی این حوزه عنوان کرد: تلاش های بسیاری انجام گرفت تا مضرات ماهواره و آسیب های آن تشریح و واکاوی شود و در این منطقه مدرن که به نوعی در مقایسه با دیگر مناطق شهرستان شهریار به نحو پررنگ تری با مظاهر تجدد مواجه است، تلاش شده خانواده های مذهبی ساکن در شهر اندیشه حفظ و حمایت شوند.
امام جمعه اندیشه یادآور شد: استقبال پرشور مردم از نماز جمعه اندیشه از فرصت های ویژه محسوب می شود که می توان از این توانمندی بالقوه در راستای شکوفایی هر چه بیشتر فرهنگ دینی و معنوی و وحدت و همدلی مضاعف این خطه بهره برد.
نظر شما