به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی ظهر شنبه در دیدار با کارکنان سازمان صنعت معدن و تجارت استان افزود: افرادی که می توانند فعالیت کنند و تجربه کار را دارند، بیایند و موجب بالندگی اقتصادی استان بشوند.
وی بیان کرد: وجود امنیت و همراهی و حمایت از سرمایه گذار و کاهش بروکراسی ها و موانع، عواملی مهم در جذب سرمایه گذار در استان خواهد بود.
آیت الله ملک حسینی اظهار داشت: مدیران صنعتی استان از ظرفیت آیین نامه های سیال در راستای فراهم آوردن زیرساخت های توسعه استفاده کنند.
نماینده ولی فقیه در استان تصریح کرد: کارشناسان امروز جامعه ما که عالمان اقتصادی هستند با مشاهده و بررسی بسیاری از طرح ها و الگوهایی که برای برون رفت از مشکلات در بسیاری از کشورها اجرا شده را با اصلاح در کنار مشابه سازی و تلفیقی از حرکت دولت و ملت باید در درون کشور اجرایی کنند.
وی اظهار داشت: امروزه زیرساخت یعنی آن جزیی که دولت باید در اختیار بخش ها و نهادهای مردمی قرار دهد تا ترکیبی از زیرساخت و روساخت حیثیت اقتصادی جامعه را بسازد و در بحث زیرساخت باید اتفاقی فراتر از آنچه به ذهن می آید، انجام شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: عملیاتی کردن محورهای اقتصاد مقاومتی در بخش صنعت، معدن و تجارت مهمترین هدف مجموعه صنعت استان در سال جاری است.
داریوش دیودیده افزود: مهمترین سیاست ها و راهکارهای تحقق بخشیدن محورهای اقتصاد مقاومتی در بخش صنعت، معدن و تجارت استان تعیین و مصوب شده است.
وی بیان کرد: حضور پر رنگ و اثرگذار بخش صنعت، انجام بیش از 40 درصد فعالیت های اقتصادی کشور و پذیرفتن بخش عمده ای از وظایف و مسؤلیت ها، وزارت صنعت و معدن را به عنوان بازوی مهم و اثرگذار در بحث تحقق اقتصاد مقاومتی و رشد و بهبود اقتصادی کشور مطرح کرده است.
دیو دیده تصریح کرد: افزایش سهم تولیدات صنعتی و معدنی، افزایش سهم صادرات صنعتی و معدنی و تجاری، جذب سرمایه گذاری مستقیم خارجی، اصلاح شبکه توزیع و بازطراحی شیوه های نظارت بر بازار از مهمترین اهداف کمی سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی در حوزه صنعت، معدن و تجارت است.
نظر شما