۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۳:۳۹

معاون دادگستری استان کرمان:

ترویج سبک زندگی اسلامی باعث کاهش آمار طلاق می شود

ترویج سبک زندگی اسلامی باعث کاهش آمار طلاق می شود

کرمان - معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان با اشاره به لزوم ترویج سبک زندگی اسلامی گفت: این امر باعث کاهش آمار طلاق می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد باقر اسلامی صبح دوشنبه در اولین جلسه هم اندیشی  با مبلغین مذهبی شهر کرمان و جمعی از کارشناسان و مسئولین بسیج طلاب و کانون های مساجد کرمان که در محل دادگستری کرمان برگزار شد، اظهار کرد: باید تلاش کرد در دعاوی خانوادگی پیش از مراجعه زوجین به دستگاه قضا، از طریق مرکز مشاوره مشکل رفع و زوجین با فراگیری سبک صحیح زندگی اسلامی خانواده خود را استحکام بخشند.

وی عنوان کرد: یکی از متولیان فرهنگ در جامعه، روحانیون و مبلیغین مذهبی اند که دارای ظرفیت و فرصت های بسیار بیشماری در راستای تحکیم بنیان خانواده و ترویج فرهنگ پیشگیری از وقوع جرم هستند.

اسلامی افزود: موضوع آموزش جوانان و نوجوانان در امر ازدواج و تهدیدات پیش رو بسیار حائز اهمیت است از این رو مهارت های زندگی و شناخت راهکارهای تحکیم خانواده، در راستای نهادینه شدن امر پیشگیری، کاهش وقوع اختلافات خانوادگی و کاهش آمار طلاق در جامعه بسیار موثر بوده و نیازمند برنامه ریزی و بهره گیری از تمام  ظرفیت موجود از جمله روحانیون و کانونهای فرهنگی مساجد است.

وی دستگاه قضایی را یکی از نهادهای مهم و اساسی در بحث حفظ ارزش ها و قوانین اسلامی دانست و افزود: یکی از اولویت های اساسی قوه قضاییه پیشگیری از وقوع جرم است و یکی از از راهکارهای اساسی در مقوله پیشگیری از وقوع جرم، استفاده از افراد متخصص در ریشه یابی علل وقوع جرم و استفاده از ظرفیت بسیج و نهادهای فرهنگی است که باید با همکاری و هماهنگی بیشتر به نتایج ملموس و مطلوب برسیم.

اسلامی با تاکید بر طرح پیشگیری و مشاوره قبل از طلاق و طرح مشاوره قبل از ازدواج، تصریح کرد: جلسات مشاوره و کلاس های آموزشی آمادگی ازدواج را می توان به عنوان نوعی رویکرد مناسب در نظر گرفت که زوجین جوان را با مهارت ها، عادات، و نگرش های یک زندگی موفق آشنا کرده و با آموزش تکنیک های غنی اسلامی، راه را برای رسیدن به موفقیت هموار می سازد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان یادآور شد: زوجین همچنین با بهره گیری از این روش ها می توانند انتظار یک زندگی موفق و طولانی مدت راداشته باشند.

اسلامی استفاده از ظرفیت ائمه جمعه و جماعات، تقویت مراکز مشاوره دینی و نیز استفاده از ظرفیتهای دینی و مذهبی را از جمله راهکارهای قابل اجرا برای کاهش دعاوی و آگاهی بخشیدن به مردم در خصوص آسیب‌های ناشی از طلاق دانست.

وی تاکید کرد: آخرین راه حل خانواده ها در دعاوی خانوادگی باید مراجعه به دادگستری باشد و راه حل قضایی در موضوعات خانوادگی چندان موثر نیست.

کد خبر 3614597

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha