به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا عارف در سفر صبح امروز یکشنبه به قم که به منظور دیدار با مراجع و علمای این شهر صورت گرفته است در دیدار با آیت الله گرامی از اساتید برجسته حوزه علمیه قم ضمن مثبت ارزیابی کردن فضای انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: مردم ادامه دهنده خرداد ۹۲ بودند و لیست خوبی ارایه شد و مردم نیز سنگ تمام گذاشتند.
وی در ادامه مرحله دوم انتخابات را نیز مثبت ارزیابی و ادامه داد: بسیاری از حوزهها افراد برجسته و نخبه خود را عرضه کردند و ما گرچه در مجلس دهم چهرههای سیاسی کمتری داریم که بخشی از آن به دلیل رد صلاحیتها بود اما با چهرههای ارزشی، نخبه و متدین آمدهایم.
به مجلس دهم خوشبینم
منتخب دهمین دوره مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه به مجلس دهم خوشبین هستیم، افزود: ۱۲۰ نفر از منتخبین دهمین دوره انتخابات مجلس دارای مدرک دکتری و تقریبا ۱۳۰ نفر دارای مدرک کارشناسی ارشد هستند و ۱۶ نفر از لیست تهران نیز از جامعه ایثارگران بودند.
وی با اشاره به اینکه مجلس دهم با حضور ۱۸ منتخب خانم تشکیل میشود، ابراز کرد: ۵۰ درصد از جامعه را بانوان تشکیل میدهند که دارای مدارج علمی بالا هستند و این درحالی است که در مدیریت میانی به بالا سمتی ندارد.
عارف با اشاره به اینکه بانوان به دلیل سعه صدر در بسیاری از کارها موفقتر ازآقایان عمل میکنند، ابراز داشت: ما تلاش داشیتم در تهران ۳۰ درصد از لیست را بانوان تشکیل دهند که تقریبا این امر محقق و ۸ نفر از لیست امید را بانوان تشکیل داده و وارد مجلس دهم شدند.
وضعیت بد خط فقر در کشور
وی در ادامه پیرامون مسائل اقتصادی سخن گفت و با اشاره به اینکه خط فقر وضعیت بدی پیدا کرده است، ابراز داشت: عزم و اراده ما برای حل مسائل اقتصادی است و شعار ما نیز در انتخابات رونق اقتصادی بود و جریانهای سیاسی نیز در این زمینه به این نتیجه رسیدهاند که موضوع اولی که باید مورد توجه باشد اقتصاد است و ما باید این مسئله را حل کنیم زیرا راه دیگر وجود ندارد.
دولت در مهار تورم علمکرد خوبی داشت
نفر اول لیست امید در تهران مسئله اشغال را مهم ارزیابی کرد و افزود: دولت در مهار تورم موفق علمکرده است و در این زمینه سعی شد تا ضمن مهار تورم رونق اقتصادی نیز شکل بیگرد.
وی به فعالیت بانکها نیز اشاره کرد و با تأکید بر این مطلب که بانکها حالت ورشکستگی دارند، گفت: بیشتر بدهی دولت نیز به بانکها است.
عارف ادامه داد: برای سیستم بانکی کشور باید تصمیم جدی گرفته شود و این تصمیم نیز نیازمند شجاعت است زیرا اگر یک حسابرسی صورت بگیرد معلوم نیست که چه تعداد از بانکها در حال حاضر در آستانه ورشکستی نباشند.
نظر شما