حسین خردمند در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: مرغداریهای شهرستان نهاوند از واحدهای ۵ هزار قطعهای تا ۴۰ هزار قطعهای در سال ۴ دوره جوجه ریزی دارند.
وی بابیان اینکه این ۴ دوره هرکدام به مدت ۴۵ تا ۵۵ روز زمان میبرد، گفت: توان تولید و ظرفیت این تعداد از ۱۰ تن در واحدهای کوچک تا ۱۰۰ تن در واحدهای بزرگ متغیر است.
معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی نهاوند ادامه داد: در نهاوند ۸۳ واحد تولیدی مرغ گوشتی فعال وجود دارد و پراکندگی آن از بخش مرکزی تا بخش خزل قابل اشاره است.
وی بابیان اینکه این مرغداریها در حال حاضر با ۱۰۰ درصد توان در حال تولید هستند، گفت: یکی از مشکلات مرغداران در سال گذشته بالا بودن قیمت نهادههای دامی از قبیل سویا، ذرت و از طرفی پایین بودن قیمت فروش گوشت مرغ بوده که متأسفانه مرغداران شهرستان را متحمل ضرر کرده است.
معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی نهاوند عنوان کرد: در سال جاری با توجه به مساعدتهای سازمان جهاد کشاورزی میتوان با ارائه سویا و ذرت باقیمت مناسب به مرغداران یاری گر آنها بود.
خردمند با اشاره به اینکه سهمیه ۱۸۰ تن ذرت و سویا به مرغداران شهرستان اختصاص دادهشده است، گفت: تاکنون ۱۰ نفر از مرغداران شهرستان نسبت به استفاده از این اقدام حمایتی اقدام کرده اند.
نظر شما