به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی، مرتضی عربی معاون گردشگری، سرمایه گذاری و تامین منابع اداره کل گفت: این عملیات با اعتبار ۵۰۰ میلیون ریال در محل مجموعه تفریحی شوکت آباد اجرا می شود.
وی ادامه داد: عملیات اجرایی امسال شامل تکمیل محوطه سازی، اجرای پیادهرو، اجرای آبخوری، تامین روشنایی و نورپردازی مجموعه شوکت آباد است.
عربی عنوان کرد: تاکنون بالغ بر ۱۵۰۰ میلیون ریال در این پروژه هزینه شده است.
چنار کهنسال بزبیشه قاین در فهرست میراث طبیعی- ملی ثبت شد
پرونده پیشنهاد ثبت چنار کهنسال بزبیشه قاین در جلسه کمیته ثبت و حریم میراث طبیعی که در تاریخ ۸ اردیبهشت امسال در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور برگزار شد تایید و در فهرست آثار طبیعی- ملی ثبت شد.
زهرا رضایی ملکوتی کارشناس ثبت میراث طبیعی استان در این خصوص گفت: روستای بزبیشه در میان حصاری از كوههای نسبتاً بلند قرار گرفته به همین دلیل روستا در محیطی بسته قرار گرفته كه اطراف آن فقط كوه است و كوهسار، آب و هوای این منطقه، آب و هوای معتدل كوهستانی میباشد.
وی افزود: در این روستا درختان سرسبز و شادابی دیده می شوند كه زیبایی روستا را دو چندان میكنند بگونه ای که رهگذران در سایه دلپذیر آنها استراحت كرده و از زیبائی ها و طبیعت اطراف لذت می برند.
ملکوتی گفت: چنار بزبیشه با ارتفاع ۱۷ متر و محیط تنه ۷.۱۰ متر و تنه ای توخالی در ضلع شمالی در کنار استخر روستا واقع شده و از فاصله دور در میان دیگر درختان اطراف خودنمایی می کند.
وی گفت: مردم روستا و دیگر روستاها به این چنار علاقه زیادی دارند و آن را مایه برکت آب روستا می دانند.
ملکوتی ادامه داد: قرارگرفتن این چنار کهنسال در کنار استخر و سرسبزی و طراوت محیط اطراف آن باعث شده این مکان محیط مناسبی برای تفریح مردم باشد به گونه ای که این منطقه پذیرای گردشگران زیادی است که از اقصی نقاط شهرستان به اینجا می آیند.
وی افزود: تنه از فاصله ۵.۲ متری از سطح زمین به پنج تنه فرعی تقسیم شده که محیط بزرگترین آنها سه متر است. تاج پوشش این درخت ۶.۱۲۷ متر بوده و که همه اینها نشانگر قدمت و کهنسالی درخت است.
نظر شما