به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمد واعظ موسوی شامگاه چهارشنبه در همایش ملی نقش جامعه نخبگانی حوزه علمیه در تحقق اقتصادی با بیان اینکه برگزاری همایشها باید به اقدام و عمل منتهی شود، گفت: زندگی اجتماعی مردم ایران اسلامی بر محور هدایتهای روحانیت است.
وی با اشاره به اینکه زندگی اقتصادی علما و روحانیت به عنوان نماد دینی مردم مورد توجه بوده است، اظهار کرد: مهمترین وظیفه روحانیت در حوزه اقتصاد مقاومتی ایجاد و تبیین برنامههای ترویجی- تبلیغی است.
استاد حوزه علمیه قم با تأکید بر اینکه باید زندگی و حرکات علما و فضلای مبرز حوزه تبیین و ترویج شود، گفت: اسلام به عنوان یک دین جمعی در حوزه اقتصاد اجتماعی برنامهها و طرحهای بسیاری دارد.
وی با اشاره به نامگذاری دهه اخیر به عناوین اقتصادی افزود: رهبر معظم انقلاب به دلیل اشراف کاملی که با اوضاع داخلی و بین المللی دارند در سالهای اخیر به توسعه و تبیین مسائل اقتصادی توجه ویژه داشتهاند.
حجت الاسلام واعظ موسوی با تشریح دیدگاههای مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد مقاومتی، تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی خیزشی علیه تحریمهای اقتصادی و یا باز کردن یک نوع مباحثه علمی و نیز برای ایجاد محدودیت و تنگنای معیشتی مردم نیست.
اقتصاد مقاومتی، فرهنگ فراگیر نظام اسلامی
وی با تأکید براینکه اقتصاد مقاومتی محتوای قرآنی و دینی دارد، افزود: اقتصاد مقاومتی در جهت توانمندسازی و بومی کردن ظرفیتهای درونی نظام است.
رئیس انجمن علمی ارتباطات و تبلیغ حوزه علمیه وابستگی را آفت بزرگ اقتصادی جامعه اسلامی نام برد و گفت: تقویت اقتصاد مقاومتی سبب استقلال و اعتلای شخصیت ملی- دینی مردم خواهد شد.
حجت الاسلام واعظ موسوی با تأکید براینکه اقتصاد مقاومتی مقابله و ایستادگی در مقابل زیاده خواهی های استکبارجهانی است، گفت: اقتصاد اسلامی درون زا، جهادی، خودجوش و در عین حال فعال و برون نگر است.
وی با بیان اینکه باید اقتصاد مقاومتی فرهنگ فراگیر مسلمانان در جهان اسلام شود، گفت: اقتصاد مقاومتی یک حرکت الهام بخش برای استواری نظام اسلامی خواهد شد.
نظر شما