به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد بختیاریفر ظهر سه شنبه در مصاحبه مطبوعاتی با خبرنگاران با بیان اینکه تولید گاز و بیوگاز در بخش لجن تصفیه خانه فاضلاب همدان پس از نهایی شدن بخش لجن اجرایی میشود، گفت: توسعه بخش لجن تصفیه خانه فاضلاب همدان ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
بختیاری فر با بیان اینکه در حال حاضر شرایط تولید بیوگاز از طریق بخش لجن و تولید برق از این گاز امکان پذیر نیست، گفت: پس از تکمیل و نهایی شدن پروژه بخش لجن از سرمایهگذاران دعوت میشود تا برای ایجاد فرآیند تولید گاز اقدام کنند.
معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب همدان با بیان اینکه با سرمایه گذاران ژاپنی در این خصوص مذاکره شده و در مردادماه بازدیدی از پروژه خواهند داشت، گفت: برای تکمیل بخش لجن تصفیه خانه فاضلاب همدان ۳۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی با بیان اینکه امسال ۸.۵ میلیاردتومان اعتبار برای این پروژه پیش بینی شده ولی تاکنون تخصیصی نداشته است، گفت: پساب تصفیه خانه همدان برای تزریق به سفرههای زیرزمینی طراحی شده است و هدف اولیه رسیدن به کیفیتی از پساب است که قابلیت تزریق به منابع آب زیرزمینی را داشته باشد.
معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب همدان اظهار داشت: ظرفیت تولید تصفیه خانه فاضلاب همدان ۱۱۰۰ لیتر در ثانیه است که ۴۷۰ لیتر در ثانیه معادل ۱۵ میلیون مترمکعب در سال نیاز نیروگاه مفتح است و مابقی را میتوان برای تغذیه سفرههای زیرزمینی مصرف کرد.
بختیاری فر با بیان اینکه اجرای شبکه اصلی و فرعی فاضلاب همدان ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: برای زیر پوشش شبکه مدرن فاضلاب قرار گرفتن استان همدان، ۱۲۰ میلیارد تومان مورد نیاز است.
وی با بیان اینکه تا زمانی که شهر همدان بهطور کامل تحت پوشش شبکه فاضلاب قرار نگیرد تخلیه فاضلاب در رودخانههای همدان امری طبیعی است، گفت: با اعتبار ۱۲۰ میلیارد تومانی اجرای شبکه مدرن فاضلاب و ۳۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز تصفیهخانه فاضلاب، رقم اعتبارات لازم به ۱۵۰ میلیارد تومان میرسد.
معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب همدان با بیان اینکه اجرای ۱۳۰ کیلومتر شبکه فاضلاب پیشبینی و طراحی شده که ۶۹ کیلومتر از آن اجرایی شده است، گفت: امسال هم با وجود اینکه اعتبارات تخصیص نیافته ولی از محل منابع اجرایی شرکت کلکتور اصلی شهر همدان اجرا شد و منتظر اعتبارات عمرانی نشدیم.
نظر شما