به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رمضانی صبح چهارشنبه در حاشیه برگزاری نشستهای دورهای گفتگوی فرهنگی خواستار تخصیص اعتبار برای تکمیل پروژه تالار فرهنگ و هنر شد.
وی ضمن اشاره به روند شکل گیری این جمع مستقل و توضیحاتی پیرامون برگزاری نشست نخست در بهمن سال گذشته، مهمترین دغدغههای مرکز استان در حوزه فرهنگ را عدم وجود جدیت در این حوزه دانست.
این مدرس دانشگاه به وجود ۱۹ سینمای غیرفعال و مخروبه در استان که سه مورد آن مربوط به شهر ساری است اشاره کرد و افزود: از سینما ایران تنها جنازهای باقی مانده و سینما فردوسی و سینما فرهنگ هم به کل ناپدید شدند و حوزه هنری و سازمان مدیریت استان میتوانند مورد آخر را برای مردم ساری از بایگانی خارج کنند و البته نمایندگان مجلس هم میتوانند در این رابطه جویای وضعیت و واقعیات شوند.
وی اقدامات حمایتی نمایندگان مجلس را از یک مصاحبه و نطق گرفته تا رایزنی و در صورت لزوم، تذکر را بسیار مفید دانسته و گفت: حدود هزار و ۷۰۰ مرکز فرهنگی خصوصی یعنی یک چهارم مراکز تحت پوشش اداره کل ارشاد استان، در ساری فعال هستند که بخش اعظمی از بار فرهنگی این شهرستان را به دوش میکشند و سادهترین کاری که میتوان برای آنها انجام داد تمهید برخی معافیتها و تخفیفها در هزینهها همچون انرژی، عوارض شهرداری، مالیات و... است که با رایزنیهایی نه چندان دشوار، انجام شدنی است.
رمضانی در پایان، بر استمرار این نشستها و آغاز هماهنگی برای برگزاری نشست سوم «گفتوگوی فرهنگی» با حضور سایر مسئولین مرکز استان تأکید کرد.
نظر شما