به گزارش خبرنگار مهر، بهروز اسفندیاری بعد از ظهر شنبه در جریان دیدار با ناجیان غریق و مسئولان آستارا و همچنین بازدید از طرح های سلامت دریا در این شهرستان مرزی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۸ کتاب با مفاهیم و عناوین مختلف در زمینه نجات غریق در کشور به چاپ رسیده است، اظهار کرد: کتاب های آموزشی ویژه نجات غریق در اختیار تمامی ناجیان غریق فعال مرد و زن در سراسر کشور قرار گرفته است.
وی با اشاره به فعالیت ۲۵ هزار ناجی غریق مرد و زن در شناگاه های نوار ساحلی کشور گفت : ۴۵ هزار نفر از بانوان کشور، تمامی فنون نجات غریق را به خوبی آموزش دیده اند.
اسفندیاری اهمیت کار ناجیان غریق و نجات جان انسان ها را یادآور شد و افزود: نجات غریق از سه بخش حساس پیشگیری، نجات از بحران و تشخیص وضعیت فرد غرق شده تشکیل شده است و در این میان رشته ورزشی نجات غریق، رشته ای همگانی است که با تمامی آحاد جامعه ارتباط دارد.
رئیس فدراسیون نجات غریق و غواصی غرب آسیا و اقیانوسیه با اشاره به اینکه فدراسیون نجات غریق و غواصی جمهوری اسلامی ایران در زمینه ورزش همگانی رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده است گفت: تیم ملی نجات غریق و غواصی جمهوری اسلامی ایران همچنان در آسیا و اقیانوسیه رتبه نخست را دارد و در مسابقات جهانی نیز ایران چند مدال قهرمانی را کسب کرده است.
وی تصریح کرد: فنون نجات غریق نوین به همه ناجیان غریق فعال در سطح کشور آموزش داده شده است.
اسفندیاری خواستار حمایت جدی مسئولان کشور از ناجیان غریق شد و افزود: پرداخت دیرهنگام حقوق ناجیان غریق، موجب بی اعتمادی آنان و از دست دادن منجیان غریق خبره در سطح کشور شده است که لازم است در این راستا با توجه بیشتر به ناجیان غریق، اقدامات مناسب صورت گیرد.
نظر شما