به گزارش خبرنگار مهر، علی زرافشان بعدازظهر سهشنبه در مراسم اختتامیه دهمین جشنواره مهارتهای هنری کاردانش دانش آموزان کشور تصریح کرد: هنرجویان فنی و حرفهای و کاردانش به دنبال استخدامهای دولتی نیستند بلکه خود به واسطه توانمندی که دارند توانستهاند شغل ایجاد کنند.
وی افزود: در سالهای اخیر ثابت شده هنرآموزان خود کارآفرین بودهاند و سیاست وزارت آموزشوپرورش نیز تقویت رشتههای کاردانش و فنی و حرفهای با هدف اشتغالزایی و تولید همراه با آموزش است.
معاون متوسطه وزیر آموزشوپرورش با تأکید به اینکه تولیدات هنرجویان هنرستانها قابلعرضه در فروشگاههای صنایعدستی است، متذکر شد: ما به دنبال برنامهریزی بازار فروش و کسبوکار هنرجویان هستیم.
زرافشان متذکر شد: نباید به مانند گذشته صرفاً به مباحث علمی در آموزشوپرورش تمرکز داشت و لازم است به مسائل اقتصادی نیز توجه نشان دهیم.
وی به استعدادهای قابل توجه دانش آموزان کشور اشاره کرد و گفت: آموزشوپرورش با تعاریف جدید خود از مقوله سواد همچون سواد بصری به دنبال احیای این قابلیتها است.
در این مراسم مدیرکل آموزشوپرورش استان اردبیل نیز به آمادگی استان برای برگزاری جشنوارههایی از این دست اشاره کرد.
احمد ناصری متذکر شد: برگزاری جشنوارههایی از این دست میتواند توانمندیهای علمی و مهارتی دانش آموزان را نشان داده و اعتماد به نفس آنها را تقویت کند.
همچنین فرزند شهید مطهری در این مراسم به ضرورت تداوم جشنوارههای هنری به ویژه برای دانش آموزان تأکید کرد.
مجتبی مطهری با بیان اینکه علوم هنر و عرفان، علومی ذوقی هستند، افزود: هنر نیازمند روحی لطیف و ظریف است و برگزاری جشنوارههایی از این دست میتواند علاوه بر تقویت ذوق هنری دانش آموزان زمینه توسعه فرهنگ تمدن اسلامی را فراهم سازد.
وی با بیان اینکه استاد مطهری هم عالمی دینی و هم فردی خوشذوق و علاقهمند به هنر بود، اضافه کرد: زیبایی موجود در آثار شهید مطهری نشاندهنده علاقهمندی وی به هنر است.
مطهری معتقد است هر چند شهید مطهری یک هنرمند بود اما شخصیت هنری وی آنچنان که باید شناخته نشده است.
نظر شما