ابراهیم فلاحی در گفتگو با خبرنگار مهر بابیان اینکه موضوع ضرر و زیان ناشی از شکار پلنگ در دادگاه در دست پی گیری است افزود: پسازآنکه شکارچی با پلنگ شکار شده عکس گرفت، این عکس در فضای مجازی پخش شد.
وی عنوان کرد: همچنین، این عکس در گروه محیطبانان ایران و سپس به سازمان محیطزیست کل کشور ارسال شد و با توجه به اینکه منظره پشت فرد شکارچی، پوشش گیاهی از نوع جنگلهای هیرکانی بوده است این احتمال شدت یافت که این واقعه مطمئناً دریکی از استانهای گیلان، مازندران یا گلستان رخداده است.
فلاحی در ادامه افزود: پسازآن ما نیز پیگیر شدیم و با کمک همیاران سازمان، این شخص شناسایی و مشخص شد که پلنگ در منطقه پاشاکلای زیرآب شکار شد.
رئیس محیطزیست سوادکوه ادامه داد: پروسه از زمان انتشار عکس در گروه تا شناسایی فرد کمتر از دو ماه طول کشید، اما شکار پلنگ به چند سال پیش بازمیگردد.
وی بابیان اینکه پس از شناسایی فرد، طرح شکوائیه انجام شد، افزود: افسران حکم جلب وی را صادر کردند و شکارچی ابتدا بابیان اینکه عکس فتوشاپ است، منکر امر شد، سپس اعلام کرد که پلنگ مرده بوده و او از خودش عکس گرفته و در اظهار بعدی به دلیل اینکه وضعیت عکس مغایر با این امر بوده، بیان کرد که فرد دیگری از او عکس گرفته است و درنهایت دادگاه بدوی این فرد را تبرئه کرد.
فلاحی بابیان اینکه سازمان محیطزیست بهحکم اولیه اعتراض کرد و دادگاه تجدیدنظر تشکیل شد، افزود: در دادگاه تجدیدنظر، پرونده موردبررسی مجدد قرار گرفت و مسجل شد که فرد، خودش شکارچی است و به دو سال حبس محکوم شد و به خاطر عدم سابقه کیفری شکارچی به وی دو سال حکم تعلیق داده شد.
نظر شما