حجتالاسلام مهدی ستوده در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: به منظور بازگشت به رسوم غنی لازم است خانوادهها آگاهانه عمل کنند.
وی متذکر شد: لازمه مهم این استان که حداقل معیارهای همسرگزینی، مبتنی بر اصول و آموزههای دینی بوده و از سوی خانوادهها رعایت شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان متذکر شد: در صورتی که ازدواج بر اساس ارزشها و معیارهای صحیح بنا شود، هیچ آسیب و فشار محیطی، قدرت ناپایدار سازی آن را ندارد.
وی متذکر شد: در دیدگاه اسلام مهمترین ملاک ازدواج اعتقادات مشترک و ریشههای مذهبی زوجین است و در عین حال به تطابق نسبی، بلوغ فکری و سلامت جسمی و روانی نیز توجه میشود.
ستوده افزود: اسلام در کنار توصیه به ازدواج الگوی ازدواج سلام را نیز معرفی کرده و ازدواج ساده و بیآلایش امام علی (ع) و حضرت فاطمه(س) نمونه این الگو است.
وی با بیان اینکه زوجین کفویت و تطابق نسبی در معیارهای مختلف داشته باشند، تأکید و معیار اصلی ازدواج ایرانی – اسلامی است، یادآور شد: در جامعه کنونی که مسئله ازدواج با آسیبها و موانع مختلفی روبرو شده، فرهنگسازی ازدواج ایرانی- اسلامی ضرورتی ویژه دارد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سبک زندگی ایرانی – اسلامی را منجر به تعالی بخشی و تحکیم بنیان خانواده دانست و گفت: در واقع ازدواج آگاهانه، آسان و پایدار در سبک زندگی ایرانی – اسلامی تأکید میشود.
وی به ضرورت فرهنگسازی مجدد ازدواج ایرانی – اسلامی در بین جوانان تأکید کرد و گفت: برگزاری دورههای آموزشی قبل از ازدواج و آمادهسازی جوانان میتواند در تحقق این مهم مؤثر باشد.
ستوده به نقش دانشگاهها تأکید کرد و افزود: لازم است دانشگاه به عنوان مهمترین کانون حضور جوانان در ترویج فرهنگهای صحیح ازدواج مؤثرتر عمل کند.
نظر شما