پروفسور علاءالدین قریشی استاد دانشگاه اسلامی الیگر هندوستان در حاشیه یازدهمین اجلاس شهرهای جاده ابریشم در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: به واسطه این اجلاس تعدادی از کارشناسان علمی فرصت پیدا کرده اند در ارتباطی نزدیک با شخصیت های علمی و تخصصی تبادل نظر کنند که این رویداد مهمی است.
وی افزود: ایران از نظر جغرافیایی و علمی موقعیت ممتازی دارد و با داشتن اقتصادی باز می تواند نسبت به جذب سرمایه گذار اقدام کند و این اجلاس فرصتی است تا با توانمندیهای منطقه شما آشنا شویم و زمینه حضور فعالان اقتصادی را برای کارهای بازرگانی و علمی و گردشگری فراهم کنیم.
قریشی تصریح کرد: کشور هندوستان از نظر سیاسی، اقتصادی و علمی بسیار قوی است و این گرایش و علاقه را دارد تا با استان مانند قزوین که صنعتی و کشاورزی است مراودات بیشتری داشته باشد و با کارهای مشترک به سود دو جانبه دست یابد.
وی گفت: اشتراکات زیادی می توان برای توسعه مناسبات پیدا کرد از جمله سبک معماری ارزشمند ایرانیها می تواند برای هندیها در دکوراسیون منازل و معماری ساختمانها مورد توجه قرار گیرد و جذاب باشد.
مدیران دولتی زبان بین المللی را بیاموزند
استاد دانشگاه هند با اشاره به برخی مواردی که می تواند به پربار شدن اجلاس ها کمک کند یادآورشد: آنچه به عنوان یک ایراد به نظر اینجانب می توانم مطرح کنم این که وقتی میزبان اجلاس های بین المللی هستید باید ابتدا زبان ارتباط خارجی را بخوبی بدانید تا دچار مشکل نشوید.
وی اضافه کرد: به نظر می رسد بسیاری از مدیران دولتی شما با زبان انگلیسی آشنا نیستند و این نقطه ضعفی است که می تواند به جایگاه شما آسیب برساند که باید آن را برطرف کنید.
علاء الدین قریشی بیان کرد: خوشبختانه جوانان شما در این زمینه بسیار مستعد و پویا هستند و با افرادزیادی روبرو شدم که مسئولیتی نداشتند اما زبان انگلیسی را بخوبی بلد بودند که این موضوع بسیار ارزشمند است و می تواند برای شما مفید باشد.
وی گفت: زبان فارسی بسیار غنی و جامع است و در مقایسه با زبان انگلیسی که راحت تر است شما نباید مشکلی داشته باشد و براحتی قادرید این ضعف را برطرف کنید و جایگاه خود را ارتقاء بخشید.
علاءالدین بیان کرد:برای جهانی شدن باید ابزار آن را مهیا کرد واولین گام دانستن زبان خارجی برای ارتباط مستقیم و بدون واسطه است.
نظر شما