۲۷ مهر ۱۳۹۵، ۱۸:۳۰

معاون سیاسی استاندار آذربایجان غربی:

معیشت مرزنشینان آذربایجان غربی مورد توجه قرار گیرد

معیشت مرزنشینان آذربایجان غربی مورد توجه قرار گیرد

ارومیه- معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان غربی گفت: اگر اشتغال و معیشت مرزنشینان مورد توجه باشد بدون تردید این مرزنشینان مورد سوءاستفاده قاچاقچیان قرار نمی گیرند.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رادفر عصر سه شنبه در کارگاه آموزشی مبارزه با قاچاق کالا و ارز بر ضرورت تقویت و توانمندسازی ساختارها و ستادهای مبارزه با قاچاق کالا و ارز بویژه در استان های مرزی تاکید کرد.

وی راهکارهایی را برای مقابله موثرتر با پدیده قاچاق برشمرد و گفت: عمده ترین مقوله ای که باید در بحث مقابله با قاچاق مدنظر قرار گیرد، بکارگیری اقدامات پیشگیرانه است یعنی باید طوری عمل شود که زمینه های قاچاق از بین برود و ریشه های آن خشکانده شود.

رادفر لزوم اصلاح برخی موارد در قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز را نیز مورد تاکید قرار داد و گفت: اگرچه در سال ۹۲ در قانون مبارزه با قاچاق اصلاحاتی صورت گرفت اما این اصلاحات کافی نیست و لازم است در برخی موارد آن بازنگری هایی صورت گیرد.

وی بر تجهیز مبادی رسمی به امکانات نظارتی و کنترلی الکترونیکی تاکید و خاطرنشان کرد: مبادی مرزی چه رسمی و چه غیررسمی اگر به تجهیزات الکترونیکی مثل دستگاههای ایکس ری مجهز شوند امکان نظارت دقیق تر بر ورود و خروج کالاها بیشتر شده و از این طریق جلوی قاچاق نیز تا حد خیلی زیادی گرفته می شود.

رادفر همچنین تقویت و توانمندسازی ساختارها و ستادهای مبارزه با قاچاق کالا و ارز بویژه در استان های مرزی مثل آذربایجان غربی، توجه به مقوله پولشویی، برابرسازی قیمت ها در دو طرف مرز، تامین اشتغال و معیشت مرزنشینان و تشدید برخورد با قاچاقچیان را مورد تاکید قرار دادو

معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان غربی ادامه داد: اگر برای اشتغال و معیشت مرزنشینان اقدامات اساسی صورت گیرد بدون تردید این مرزنشینان مورد سوءاستفاده قاچاقچیان قرار نمی گیرند.

رادفر از تلاشگران عرصه مبارزه با قاچاق در استان قدردانی کرد و گفت: باید عوامل و نیروهایی که در جهت مبارزه با قاچاق عملکرد شایسته و درخشانی دارند مورد تشویق قرار گیرند و انگیزه های آنان برای ادامه این مسیر خطیر تقویت شود.

وی عنوان کرد: باید با کمک قوه قضاییه و دستگاههای ذیربط بطور کلی عرصه برای قاچاقچیان ناامن و پرهزینه گردد؛ بطوریکه قاچاقچی به این نتیجه برسد که نه تنها اقدام قاچاق برای او سودآور نیست بلکه برخوردهای جدی و قاطعی نیز در انتظار او خواهد بود.

برگزاری پنل تخصصی مشترک و پاسخ به سوالات و رفع ابهامات با حضور مصطفوی مدیرکل دفتر امنیتی و انتظامی استانداری، دهقانی نیا مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا، پرهام فر معاون مدیرکل دفتر برنامه ریزی و نظارت بر فرآیندهای اقتصادی، تجاری و گمرکی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و اکبرپور معاون مدیرکل دفتر بازرسی ویژه ستاد مرکزی پایان بخش این کارگاه آموزشی یکروزه بود.

کد خبر 3799539

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha