به گزارش خبرنگار مهر، دکتر حمید کهرام ظهر شنبه در جمع خبرنگاران در خصوص روند تجاری سازی محصولات این موسسه رازی، اظهار کرد: در بیش از دو سال اخیر مطالعات فراوانی برای تهیه سند تجاری سازی و آماده سازی زیرساخت های مورد نیاز موسسه انجام شد که در نهایت با ابلاغ سند از سوی وزیر جهاد کشاورزی در آبان ماه سال گذشته، سند تجاری سازی به طور جدی وارد فاز عملیاتی شد.
وی در ادامه اضافه کرد: تا کنون بخش عمده ای از زیرساخت های لازم برای عملیاتی شدن سند تجاری سازی در موسسه رازی فراهم شده و اجرای این سند شتاب بیشتری گرفته است.
کهرام با بیان اینکه تهیه نقشه راه از مهمترین پیش نیازهای تجاری سازی است، یادآور شد: در این نقشه تمام جزئیات مربوط به واکسن سازی قید و تمام فعالیت ها بر مبنای آن اجرا می شود.
وی افزود: مطالعات امکان سنجی به عنوان یکی دیگر از زیرساخت های مورد نیاز که با هدف ارزیابی و تجزیه و تحلیل یک طرح اجرا می شود برای تمام تولیدات موسسه رازی انجام شده است.
رئیس موسسه رازی همچنین از ارزش گذاری هشتاد درصد فناوری های این موسسه خبر داد و اضافه کرد: این اقدام از اهمیت زیادی برخوردار است و منجر به مشخص شدن هزینه تمام شده واکسن ها می شود.
کهرام با تاکید بر حمایت موسسه رازی برای توسعه واکسن سازی در کشور گفت: تولید واکسن، صنعتی با پیچیدگی های خاص است اما با توجه به گذشت بیش از ۹ دهه از ساخت واکسن در موسسه رازی، اکنون تولید این کالای مهم کاملا بومی شده و آمادگی داریم دانش فنی تولید واکسن را به بخش خصوصی واگذار کنیم.
وی ابراز امیدواری کرد با انتقال دانش فنی تولیدات این موسسه به بخش خصوصی و خارج کشور به زودی شاهد توسعه صنعت واکسن سازی در کشور و ورود ایران به بازارهای جهانی باشیم.
به گزارش خبرنگار مهر، موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی در استان البرز، شهرستان کرج مستقر است.
نظر شما