به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا قاری قرآن شامگاه یکشنبه در جلسه شورای اسلامی شهر قم با اشاره به اینکه پروژههای عمرانی به صورت تهاتری انجام شده و به همین دلیل در عملکرد ۶ ماهه ثبت نشدهاند، اظهار داشت: بالای ۵۰۰ میلیارد تومان در حال حاضر در پروژههای شهری هزینه میشود که ۲۲۸ میلیارد تومان آن مربوط به پروژههای شاخص است و تملک و رفع معارض هم وجود دارد پس بالای ۵۰۰ میلیارد کار عمرانی انجام میشود که تقریباً ۷۰ درصد بودجه مصوب است.
وی افزود: در کنار پروژههای شاخص شهرداری قم در نیمه نخست امسال پروژههای درون منطقهای را هم پیگیری کرده که نمونه آن انجام ۱۵۴ هزار تن آسفالت در سطح معابر است که نسبت به ۸۵ هزار تن سال گذشته رشد خوبی داشته است.
معاون شهردار قم ابراز داشت: افق برنامه امسال ۲۰۰ هزار تن که تا الان ۱۸۰ هزار تن شده که امکان ۳۰۰ هزار تن در صورت تأمین قیر را داریم.
نیاز به سه سال استمرار نهضت آسفالت
وی معتقد است در شهر قم تا دو یا سه سال نیاز به نهضت ویژه آسفالت داریم تا وضعیت آسفالت به وضعیت مطلوب برسد.
قاری قرآن با اشاره به آمادگی شهرداری برای ادامه روند بهبود آسفالت معابر، گفت: کارخانه آسفالت و خرید تجهیزات موجب شده ظرفیت این کار را داشته باشیم اما باید مصالح به ویژه قیر تأمین شود.
وی با اشاره به پراکنش پروژههای موجود در سطح شهر، به ایجاد یک شریان ویژه از بزرگراه امام علی تا پیامبر اعظم(ص) برای ایام نوروز خبر داد و همچنین اتفاقات جنوب شرقی شهر که قرار است فاز دو آیتالله بروجردی به کریمی و بعد به نماز و کبیری متصل شود.
تدوین برنامه راهبردی پروژههای عمرانی
معاون شهردار قم افزود: قرار شده یک برنامه چهار ساله برای پروژهها طراحی کنیم تا شورای بعدی بر اساس یک برنامه مشخص پیش برود.
وی با اشاره به اختصاص ۵۰ میلیارد تومان از اعتبارات سفر مقام معظم رهبری به قم گفت: شهرداری نزدیک به سه برابر این عدد را تخصیص داد تا پروژههایی مانند آسفالت معابر و بوستانهای محلی به ویژه در مناطق محروم احداث شوند.
عدم همراهی دولت
قاری قرآن با اشاره به قول وزیر راه و شهرسازی برای اختصاص هشت هزار تن قیر به قم، ابراز داشت: سال گذشته این قیر ارزان بود و صادرات امکان پذیر نبود و دولت قیری را به وزارت خانهها تخصیص داده بود که در شهرداریها استفاده شود.
وی با اشاره به سختگیریهایی که در اجرای آسفالت در سطح معابر شهر با دو هزار تن قیر از این منبع صورت گرفت، افزود: این قیر برای استفاده در مبادی ورودی شهر و مسکن مهر بود و پروژههایی مانند آیتالله بروجردی، غدیر، زائر و ... هم میتوانستند از آن استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه تا کنون دولت فقط دو هزار تن قیر به شهرداری قم داده، گفت: برای باقی آن، پیگیری مداوم انجام شد ولی به دلیل افزایش قیمت نف قیمت قیر هم بالا رفت که تحویل رایگانش دیگر امکان ندارد.
وی افزود: ۱۰ هزار تن دیگر هم از وزارت نفت دستور گرفتیم اما هنوز در پیج دو هزار تن اول ماندیم و اتفاق ویژهای هم قرار نیست رخ بدهد.
معاون شهردار قم با اشاره به اینکه اهتمام شهرداری برای ساماندهی ورودی جعفریه با وجود خارج از محدوده بودن آن، گفت: دولت باید در این امر به شهرداری کمک کند.
وی اظهار کرد: همچنین کمربندی امام علی(ع) که وضعیت آسفالت اسفناکی دارد باید با قیرهای دولتی ترمیم شود یا بلوار آیتالله بروجردی که خارج از محدوده است و شهرداری دارد در آن هزینه میکند باید در این زمینه خاص دیده شود.
نظر شما