به گزارش خبرنگار مهر، حمزه طائفی عصر دوشنبه در جمع خبرنگاران، بابیان اینکه در تاریخهای ۲۲مرداد، ۳۰مرداد، ۱۰ شهریور و ۱۴ مهرماه سال جاری با توجه به فرارسیدن اربعین حسینی و بالا رفتن چندین برابری حجم تردد خودروها در حوزه استحفاظی جادههای نهاوند در خصوصی رفع نواقص جادههای نهاوند با دستگاههای مربوطه نامهنگاری و مکاتبه توسط پلیسراه شهرستان انجامشده است، گفت: متأسفانه علیرغم حساسیت موضوع هیچ توجهی به این مهم صورت نگرفت.
وی گفت: نداشتن زیرساختهای لازم و راههای مناسب در دو محور نهاوند-آورزمان و نهاوند- کرمانشاه جهت تردد خودروها متأسفانه درگذشته و خصوصاً در یک ماه گذشته باعث وقوع تصادفات بیسار دلخراشی در این دو محور شد که درمجموع ۱۰ کشته و ۲۳ مجروح بر جای گذاشت.
مجموع نقاط حادثهخیز در محورهای نهاوند ۵۰ کیلومتر هم نیست
فرمانده پلیسراه نهاوند با انتقاد شدید از اجرایی نشدن مصوبات شورای ترافیک شهرستان نهاوند، اظهار کرد: جمع راههای برونشهری حادثهخیز نهاوند به ۵۰ کیلومتر هم نمیرسد، اما معلوم نیست باید چند نفر دیگر در این راهها کشته و روند رو به رشد تصادفات فوتی و جرحی نهاوند چند سال دیگر ادامه پیدا کند تا مسئولان به فکر چاره و حل مشکلات راههای حوزه استحفاظی نهاوند باشند.
وی ادامه داد: در جلسه شورای ترافیک مصوب و مقرر شد، نقاط حادثهخیز محور نهاوند-آورزمان توسط پیمانکار رفع نقص و علائم هشداردهنده برابر قانون ایمنی راه نصب شود اما متأسفانه هیچ اقدامی صورت نگرفت که حاصل آن ۳ کشته و ۱۱ مجروح بود.
طایفی بابیان اینکه محور نهاوند-فیروزان با حجم بالای تردد خودروها فاقد توقف گاه مناسب جهت توقف اضطراری وسایل نقلیه است گفت: خودروها در این محور مجبور میشوند بخشی از سواره را برای توقف انتخاب کنند که خود یکی از عوامل مهم بروز حادثه در این محور است.
وی افزود: تاکنون چندین بار از نقطه حادثهخیز سهراهی روستای شهرک خزل در محور نهاوند-فیروزان بازدید میدانی انجامشده و موارد حادثهخیز این منطقه در چندین مکاتبه به مسئولان مربوطه اعلامشده است اما تاکنون هیچ اقدامی صورت نگرفته است.
فرمانده پلیسراه نهاوند عدم روشنایی کافی در ورودی سهراهی روستاهای منتهی به شهر فیروزان و تردد عابر پیاده در سهراهی کفراش تا سهراهی دهفول به علت نبود زیرگذر و یا پل روگذر مناسب را از دیگر مشکلات عامل حادثه در محور نهاوند-فیروزان نام برد.
وی با انتقاد از کندی عملیات اجرای تعریض جاده نهاوند-آورزمان گفت: در اغلب اوقات کار تعریض این محور عملاً تعطیل است و با عنایت به تذکر و نامهنگاری و مصوبه شورای ترافیک شهرستان در خصوص ایمنسازی این محور هیچگونه اقدامی انجامنشده است که با توجه به شروع فصل سرما و بارش نزولات آسمانی خطر ریزش کوه و بروز حوادث متعدد در این محور وجود دارد.
طائفی در پایان بیان داشت: با عنایت به بند۳ ماده ۱۴ قانون جدید رسیدگی به تخلفات رانندگی حق السهم ادارات مقصر در بروز تصادفات و پیمانکار پروژه نهاوند-آورزمان در بروز تصادفات فوتی و جرحی در علت تمامی تصادف ذکر میشود تا بیش از این شاهد تضییع حقوق مردم نباشیم.
نظر شما