به گزارش خبرنگار مهر، نشست ماهانه اعضای شورای هماهنگی ادارات و سازمان های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پیش از ظهر شنبه در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی و با حضور مسئولان دست اندرکار این حوزه در تبریز برگزار شد که موضوع بیمه روستایی و عشایری استان و کسب رتبه جذب بیشترین مشمولان این حوزه در سطح کشور از موارد مطرح شده در این نشست بود.
آذربایجان شرقی بیشترین تعداد بیمه شدگان روستایی و عشایری را در سطح کشور دارد
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی در این نشست اظهار داشت: با توجه به اینکه روستاییان و عشایر از اقشار مولد جامعه محسوب شده و تاثیر قابل توجهی بر اقتصاد و تولید کشور دارند، موضوع بیمه اجتماعی برای این اقشار زحمت کش بیش از پیش اهمیت می یابد و مسئولان زیربط باید اقدامات لازم را در این خصوص انجم دهند.
میراحد حسینی در ادمه با اشاره به اقدامات صورت گرفته در صندوق بیمه اجتماعی آذربایجان شرقی برای تحقق این هدف اظهار داشت: در نتیجه این تلاش ها ۴۴ درصد مشمولان روستایی و عشایری استان تحت پوشش بیمه اجتماعی این اقشار قرار گرفته اند که بیشترین تعداد بیمه شده در سطح کشور محسوب می شود و جای تقدیر دارد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی در پایان سخنان خود خواستار حمایت و تشریک مساعی کلیه اعضای شورای هماهنگی ادارات و سازمان های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پیشبرد اهداف صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر شد.
ابلاغ شاخص های جذب کیفی بیمه شدگان روستایی و عشایری
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر آذربایجان شرقی نیز در این نشست از ابلاغ شاخص های جذب کیفی بیمه شدگان روستایی و عشایری به کارگزاران خبر داد و گفت: برنامه جذب کیفی بیمه شده های روستایی و عشایری در استان در راستای پیاده شدن سیاست های اقتصاد مقاومتی در حوزه بیمه ای اجرایی می شود.
محمد نظری جذب و ترغیب جوانان روستایی، عشایری و ساکنین ۴۹ شهر زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت آذربایجان شرقی برای عضویت در صندوق بیمه اجتماعی با رویکرد کاهش میانگین سنی بیمه شدگان جدید به زیر ۳۵ سال را از مهم ترین شاخص های جذب کیفی بیمه شدگان صندوق دانست.
وی ادامه داد: ساماندهی وضعیت کارگزاران طرف قرارداد سراسر استان به منظور تسهیل دسترسی متقاضیان به دفاتر کارگزاری و طی فرآیند نام نویسی و عضویت در کوتاه ترین زمان ممکن و اهتمام به معاینات پزشکی بدو بیمه پردازی برای متقاضیان بالای ۵۰ سال با تعیین پزشکان معتمد در تمامی شهرستان ها از دیگر شاخص های کیفی است.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان توجیه بیمه شدگان به فواید ناشی از پرداخت حق بیمه سالانه در سطوح بالاتر درآمدی مبنای کسر حق بیمه با تشکیل نشست در مناطق روستایی و ارتقای میانگین نرخ بیمه پردازی مستمر از ۶۱ درصد کنونی به ۷۰ درصد را نیز از شاخص های مهم عملیاتی در جذب کیفی بیمه شدگان صندوق برشمرد.
گفتنی است در این نشست مدیران کل و مسؤولین استانی سازمان تأمین اجتماعی، بهزیستی، بیمه سلامت، فنی و حرفه ای، درمان تأمین اجتماعی، صندوق بازنشستگی کشوری، صندوق کارآفرینی امید، بانک رفاه کارگران، بانک توسعه تعاون و کمیته امداد امام خمینی(ره) نیز به عنوان اعضای شورای هماهنگی استان به طرح دیدگاه های خود در زمینه توسعه همکاری با صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر پرداختند.
نظر شما