به گزارش خبرنگار مهر، خلیل آقاجانلو ظهر چهارشنبه در جمع کارکنان منابع طبیعی استان زنجان، مدیریت تولید و توسعه کشت گیاهان دارویی را مورد تاکید قرار داد و افزود: استقبال خوبی از مصرف گیاهان دارویی در کشور وجود دارد و برای تحقق این روند در استان زنجان برنامه ریزی گسترده در حال انجام است.
وی اظهار کرد: استان زنجان پتانسیل های خوبی را برای کشت گیاهان دارویی دارد و از هزار و ۲۰۰ نوع گونه گیاهی دارویی بیش از ۲۲۰ نوع گونه گیاه دارویی در استان زنجان وجود دارد.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیرداری استان زنجان گفت: از ۱۳ نوع اقلیم ۱۱ نوع اقلیم در استان زنجان است.
آقاجانلو تاکید کرد: مهمترین نوع گیاهان دارویی استان زنجان، گل محمدی ، زعفران و آویشن است و در سال گذشته سطح زیر کشت گل محمدی ۲۷ هکتار بود که با مشارکت بخش خصوصی ۷ هکتار اضافه شد و به ۳۴ هکتار رسید.
وی با بیان اینکه شناسایی عرصه های مستعد برای کشت گیاهان دارویی در استان زنجان در جال انجام است، تصریح کرد: توسعه کشت گیاهان دارویی نیاز به آموزش دارد و باید برای تحقق این امر مهم برنامه ریزی و مدیریت لازم در دستور کار قرار گیرد.
آقاجانلو افزود: گیاه دارویی گل محمدی بعد از زعفران دومین محصول صادراتی ایران است و در سال ۹۳ بیش از ۱۰ میلیون لیتر تولید گلاب تولید شده است.
نظر شما