به گزارش خبرنگار مهر، ظهر یکشنبه با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان سوادآموزی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس در نخستین یادواره شهدای سوادآموزی استان فارس و ۱۷۶ شهید سواد آموزی کشور، گفت: شهادت و تعلیم و تربیت مسائلی جدا از هم نیست، شهید برای آگاهیبخشی و رهایی بخشی جامعه از قید و بند ظلم و اسارت جان فشانی و سوادآموز هم انسان را از جهل و نادانی به سمت نور هدایت میکند.
هادی پژوهش جهرمی با اشاره به اینکه مقوله های شهادت و سواد و علمآموزی در تمام جوامع موضوعاتی ارزشمند و والا محسوب میشود، گفت: تلاشگران عرصه سوادآموزی در روزهای آغازین انقلاب و در شرایطی بسیار سخت، با حداقل امکانات کار خود را در دورترین مناطق کشور شروع کردند و نور علم را در دلها نشاندند تا ما ماندگار باشیم.
وی با بیان اینکه با توجه به اهمیت و ارزش والای این دو مقوله نمیتوانیم وزن و ارزشی برای آنها تعیین کرد افزود: در قرآن خداوند از قلم و خواندن و ارزش آن یاد کرده و در برخی از روایات نیز ارزش علم و دانش را بیشتر از خون شهید عنوان کرده و این بیانگر اثر علم و تعیلم و تربیت در تربیت شهید و ایجاد فرهنگ شهادت است.
پژوهش گفت: اثر تعلیم و تربیت پرورش انسانی است که با پشت پا زدن به همه مسائل مادی، در مقابل هر ظلم و جوری ایستاده و خود رافدا میکند.
معاون سیاسی امنیتی استاندار فارس تاکید کرد: حضور در سنگرهای علم و دانش و جهاد و شهادت تنها شامل شهدای فرهنگی است که جایگاه این شهدا را جایگاه ویژهای قرار داده است.
مدیر کل آموزش و پرورش فارس نیز در این مراسم گفت: همه ما باید در راه سوادآموزی و دانش و آگاهی قدم برداریم تا در کشور عزیزمان هیچ انسانی از دانش و پیشرفت عقب نماند.
حمیدرضا آذری افزود: دین اسلام و تعالیم دینی در اسلام، بیشترین اهمیت را به دانش و علم داده و افتخار بزرگ اسلام این است که از جنس قلم، کتاب و علم محسوب میشود.
مدیر کل آموزش و پرورش فارس با یادآوری اینکه نهضت سوادآموزی از میراثهای گرانبهای انقلاب و بنیانگذار انقلاب و نظام اسلامی است، گفت: خدمات نهضت سوادآموزی از ابتدای انقلاب شروع شد و انسانهای زیادی در این راه جان فشانی کردند تا سواد، آگاهی و نور را به دورترین نقاط کشور ببرند .
آذری یکی از شاخصهای مهم پیشرفت هر کشوری را تعداد باسوادان آن برشمرد و گفت: همه باید در راه سوادآموزی و انتقال و توسعه دانش و آگاهی قدم برداریم تا روزی را شاهد باشیم که هیچ ایرانی از دانش و پیشرفت عقب نماند.
همچنین در جریان دفاع مقدس ۴ نفر از آموزشیاران سوادآموزی فارس با حضور در جبهههای نبرد حق علیه باطل، به درجه رفیع شهادت نائل شدند و امروز در بزرگداشت ۲۸ شهید سوادآموزی فارس، مراسمی در شیراز با حضور خانواده این شهدا، برگزار شد.
به گزارش خبرنگار مهر، نخستین مراسم یادواره شهدای سوادآموزی استان فارس و شهدای سوادآموزی کشور در شیراز برگزار و از خانواده ۲۸ شهید سوادآموزی فارس تجلیل شد.
نظر شما