به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا بیگلری ظهر چهارشنبه در دیدار با رئیس شورای اسلامی استان، با اشاره به تحولات عظیم ناشی از اجرای طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت و درمان گفت: این طرح، طرحی ماندگار و تکرار نشدنی است.
وی اظهار کرد: اجرای این طرح بسیار دشوار و جهادی در حوزه سلامت بود به طوری که با اجرای طرح تحول سلامت اغلب خانه های بهداشت در استان بازسازی شده است.
وی با اظهار تاسف از کمبود تخت های بیمارستانی در استان ابراز کرد: در شرایطی که سرانه تخت های بیمارستانی در کشور ۶.۱ در هزار است در استان زنجان این تعداد ۳.۱ در هزار می باشد.
بیگلری یادآور شد: بیماران شهرستان های بیجار، میانه و تکاب نیز در زنجان خدمات دریافت می کنند که با احتساب آن ها سرانه تخت بیمارستانی استان به ۸.۰ در هزار کاهش می یابد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان تصریح کرد: طی سال های اخیر سعی بر آن بوده که فارغ از نگاه ها و لابی های سیاسی عدالت در بهداشت و درمان را محقق کنیم و در این راستا مناطق محروم بیش از پیش مورد توجه واقع شد.
بیگلری خاطرنشان کرد: وضعیت خدمات بهداشتی و درمانی در شهرستان خدابنده با جمعیتی بیش از ۱۸۵ هزار نفر بسیار نا مطلوب بود اما با اجرای طرح تحول سلامت شرایط بیمارستانی را به میانگین استانی رساندیم و اکنون بیمارستان بازسازی شده این شهرستان جزو بهترین بیمارستان های استان است.
وی همچنین از پیگیری احداث دومین بیمارستان در شهرستان خدابنده خبر داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان، گفت: منظر و نمای بیمارستان ها و مراکز بهداشتی درمانی نیز در بازسازی و احداث ساختمان های جدید مورد توجه است.
بیگلری با تاکید بر اینکه لابیگری در حوزه بهداشت و درمان باید در جهت تحق عدالت در این حوزه باشد ابراز کرد: متاسفانه در برخی موارد اعتبارات در محل هایی هزینه شده است که توجیه ندارد مانند بیمارستان ایجرود.
وی از پیگیری برای احداث درمان بستر دندی و اختصاص آمبولانس به این شهر خبر داد.
این مقام مسئول با اشاره به تاثیر نحوه برخورد مردم با پزشکان مستقر در شهرها و شهرستان های تابعه استان در جذب پزشک گفت: برخورد مهربانانه با پزشک در مدت ماندگاری و ارتقا کیفیت ارائه خدمات موثر است.
بیگلری یادآور شد: از سال های آتی متخصص های طب اورژانس که تسلط بر چندین تخصص دارند در مراکز درمانی مستقر می شوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان، در خصوص شهرستان خرمدره نیز اظهار کرد: بیمارستان خرمدره بازسازی شده و مجوزاحداث کلینیک ویزه ای در بهترین موقعیت شهر خرمدره اخذ شده ، یک دستگاه سی تی اسکن نیز باید برای خرمدره تامین شود.
بیگلری با اشاره به اینکه دانشگاه متبوعش جزو دانشگاه های تیپ یک و ۱۰ دانشگاه قطب کشور است گفت: بسیاری از این دستاوردها را مدیون خیری همچون آقای مهدوی هستیم.
وی همچنین ادامه داد: یکی از موفق ترین مراکز ناباروری "آِی وی اف" کشور در استان زنجان است و بخش سرطان سینه بیمارستان ولیعصر زنجان احداث شده و با دستور وزیر بهداشت مجهز شده است.
این مقام مسئول با اشاره به کمبود دو هزار تخت بیمارستانی در زنجان یادآور شد: تعداد تخت ها در بیمارستان ولیعصر در حال افزایش است و با یک شرکت خارجی برای تامین فاینانس ارتقا این بیمارستان رایزنی شده است.
بیگلری در خصوص کمبود تخت در بخش روانی نیز از برنامه های دانشگاه جهت افزایش ۱۲۰ تخت روانی خبر داد.
بیناد ژنتیک در زنجان راه اندازی می شود
وی با اشاره به بلاتکلیفی بنیاد ژنتیک کشور گفت: زمین احداث این بنیاد در زنجان توسط خیر تامین شده است و امیدواریم زنجان قطب ژنتیک کشور باشد.
وی به احداث کلینیک در شفیعیه اشاره و اظهار کرد: سرعت عملیات عمرانی این پروزه بسیار سریع است و در صورت بهره برداری جزو بزرگترین کلینیک های ویژه کشور محسوب می شود.
بیگلری خواستار همکاری شورا و شهرداری در تامین پارکینگ شفیعه شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان در پاسخ به برخی ابهامات در خصوص آلایندگی واحدهای سرب و روی استان و تاثیر آن بر سلامتی مردم تصریح کرد: بسیاری از مطالب به صورت غیر علمی مطرح می شود در زمینه بیماری سرطان خون در بین ۳۱ استان زنجان در جایگاه ۲۳ قرار دارد و فقط در یک نوع سرطان یعنی سرطان معده زنجان در رتبه ششم است و استان های شمالی و شمالغربی وضعیت مشابهی دارند که یکی از دلایل آن رامی توان مصرف زیاد نمک عنوان کرد.
بیگلری تاکید کرد: تا کنون تاثیر سوء سرب و روی در بروز و افزایش بیماری ها و سرطان ها اثبات نشده است.
نظر شما