بهروز رزمی در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: تاکنون هیچ مرجع علمی وجود پارازیت در دکلهای مخابراتی را اثبات نکرده است و در واقع اینکه دکلهای مخابراتی پارازیت مضری برای بدن انسان دارد یا نه، تاکنون ثابت نشده است.
وی افزود: در سالهای اخیر اعتراضات متعددی در خصوص جانمایی دکلهای مخابراتی به ویژه در داخل حیاط خانههای مسکونی یا مکانهای پرتردد طرح شده بود که بر اساس قوانین جدید فردی حق اعتراض به این موضوع را ندارد.
به گفته مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان برای جانمایی یک دکل صرفاً نظر مالک و مجوز شهرداری موردنیاز است و در صورتی که این دو مجوز وجود داشته باشد، فردی نمیتواند به مکان دکل مخابراتی ایرادی وارد سازد.
رزمی تأکید کرد: اپراتورها نیز میبایست بر اساس نظر مالک و شهرداری نسبت به برپایی دکل اقدام کنند و در غیر این صورت اقدام آن ها صحیح نخواهد بود.
وی در پاسخ به این سؤال که چرا اجازه اعتراض از شهروندان در وضعیتی که هنوز مضر بودن یا نبودن پارازیت اثبات نشده، سلب شده است، ادامه داد: در واقع ما بیتوجه به نیاز شهروندان نیستیم و قرار است دکلهای مخابراتی ساماندهی شود.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان متذکر شد: البته این به معنی تغییر مکان همه دکلهای موجود نیست اما قرار است برخی دکلها تجمیع شود.
رزمی به تجربه موفق برخی استانها در تجمیع دکلها اشاره کرد و افزود: طی هفتههای آتی کارگروهی با حضور دستگاههای مرتبط امر تشکیل شده و نسبت به ساماندهی دکلها اقدام میشود.
نظر شما