به گزارش خبرنگارسياسي "مهر"، دكتر محمود احمدي نژاد كه پيش از ظهر امروز در آيين آغاز سال تحصيلي 1385-86 دانشگاهها و مراكز آموزش عالي ، پژوهشي و فناوري كشور در تالار علامه اميني دانشگاه تهران سخن مي گفت، نخستين ماموريت پيامبران بزرگ الهي را تربيت انسان موحد، خلاق، شجاع، عالم، عدالت خواه، مهرورز كه شايسته عنوان خليفه الهي در زمين باشد، عنوان كرد.
وي افزود: پيامبران بزرگ الهي با پرچم توحيد آمدند تا آيات آگاهي بخش الهي رابر انسان نازل كنند و انسان ها را تزكيه كرده و به انها كتاب و حكمت بياموزند.
رئيس جمهور برپايي جامعه الگو و شاهد را ديگر ماموريت پيامبران خدا ذكر كرد و افزود: پيامبران تلاش كردند در دوره ماموريت الگويي پيشرو از جامعه متعالي و زندگي سعادتمند، اجتماعي در معرض ديد بشريت قرار دهند.
دكتر احمدي نژاد حركت دادن انسان به سوي نقطه مطلوب و كمال بشريت را سومين ماموريت پيامبران الهي دانست و تصريح كرد: همه عالم براي بشر خلق شد و پيامبران نيز آمدند تاانسان ها را گام به گام به سوي جامعه جهاني سرشار از عدالت، عشق و محبت، خداپرستي و علم و آگاهي و شعور هدايت كنند.
رئيس شوراي عالي انقلاب فرهنگي در ادامه به مقايسه ماموريت پيامبران الهي و كاركرد نهاد دانشگاه پرداخت و اظهار داشت: اولين مسئوليت دانشگاه تربيت انسان مومن و نوآور و شجاع و آرماني كه براي نجات بشريت و فتح قله هاي رفيع كمال سراز پا نمي شناسد، است.
دكتر احمدي نژاد پايه تربيت انسان موحد، نوآور و شجاع و آرمانگرا را علم و ايمان دانست و گفت: دانشگاه كانون علم آموزي و تحقيق و پژوهش ومركز توسعه علوم و نوآوري است.
وي ماموريت دوم دانشگاه را كمك به تحقق جامعه نمونه ذكر كرد و ادامه داد: اگر تلاش براي پرورش انسان نمونه بدون تحقق زندگي سعادتمند بشريت باشد حركت اساسي به دانشگاه بيهوده و فاني است.
رئيس جمهور متذكر شد حيات دانشگاه در گرو آن است كه تلاش كند دانش آموزي و دانشجويي و پژوهش گري و علم اندوزي به تحقق جامعه مطلوب شاهد بيانجامد.
احمدي نژاد با تاكيد بر اينكه امروز همه بشريت به سرعت در حال بيداري است و مطالبه جامعه نمونه است، اضافه كرد: امروز نشانه هايي از مطالبه پاكي و عدالت و عشق و جامعه سعادت مند در سراسر دنيا به وضوح مشاهده مي شود.
رئيس جمهور گفت: جمهوري اسلامي ايران 27 سال پرچم دار توحيد وعدالت بوده است و امروز نيز بايد پرچم دار تحقق جامعه الگو باشد؛ چرا كه مسئولان دولت روزانه با مطالبه زياد از سوي جوامع بشري حتي از سوي كشورهاي به اصطلاح پيشرفته براي ارائه الگوهاي متعدد مواجه هستند.
احمدي نژاد در ادامه سفر اخير خود به سازمان ملل متحد اشاره كرد و گفت: در اين سفر رئيس يكي از دانشگاههاي آمريكا نزد من آمد و گفت: ملت ما به ويژه دانشجويان آمريكايي كه معتقدند وضعيت موجود به بن بست رسيده، دنبال راه نو و روشن هستند و دوست دارند سخنان شما را بشنوند و با الگويي كه شما ارائه مي دهيد آشنا شوند كه قرار شد در جمع آنها سخنراني كنم ولي به علت مخالفت با اين مسئله از سوي صاحبان قدرت و به بهانه مخدوش شدن امنيت ملي اين كار ميسر نشد.
رئيس جمهور تاكيد كرد: نظام ماركسيستي كه ماده محور بود به انتهاي راه رسيد و نظام مبتني بر انديشه ليبراليستي نيز به پايان راه رسيده و از حل مشكلات جهاني عاجز است و همه ملت ها حتي آنها كه پيروان پيامبران اهل كتاب نيستند دنبال جامعه توحيدي و عدالت محور كه در آن انسان ها به هم عشق مي ورزند مي گردند و براي مسائل اجتماعي و فرهنگي و اقتصادي و علمي خود از ما الگو مطالبه مي كنند.
احمدي نژاد گفت: ماموريت بزرگ ما ساختن جامعه الگو و زندگي سعادتمند وارائه نمونه مدل آن به ديگران است و ما مي توانيم اين كار را انجام دهيم و خوشبختانه پرچم توانستن در دانشگاه هاي ما كه برپا شده است.
رئيس جمهور خاطر نشان كرد كه هيچ دولتي در دنيا نمي تواند ملت ايران را در برپايي جامعه الگو و شاهد ياري كند و ايرانيان خودشان بايد قله هاي بلند را فتح كنند؛ چرا كه قدرتمندان قصد دارند مانع از تحقق چنين جامعه اي شوند تا سلطه آنها براي افزايش قدرت و ثروت پايدار بماند.
احمدي نژاد در عين حال گفت كه نهايت تهديد دشمنان تحريم ملت ايران است كه در طول 27 سال گذشته تجربه شده و براي آنان عايدي نداشته است.
وي اظهارداشت: دشمنان ملت در 27 سال گذشته حتي از ارائه قطعه اي كه بتواند مشكل ما در زمينه صنعت و تكنولوژي حل كند دريغ كردند اما به لطف خدا دانشگاه ما نشان داد در توليد علم و فناوري فقط وارد كننده و مصرف گرا نيست و مي تواند تحول عظيمي در اين عرصه ها ايجاد نمايد.
احمدي نژاد از توفقيقاتي كه جوانان دانشمند ما به دست آورده اند، ايجاد سلول هاي بنيادين، دستيابي به فناوري هسته اي، ترميم ضايعات نخاعي، فناوري هوا و فضا ودرمان بيماري هاي صعب العلاج قرن ياد كرد.
رئيس جمهور بر لزوم تداوم موفقيت هاي علمي و تكنولوژي در سطح كشور تاكيد كرد واز دانشجويان خواست با عزم راسخ و همت بلند خود از لحظه لحظه دوران زيبا و خاطره انگيز دانشجويي در جهت ايجاد جامعه الگو و برپايي تمدن متعالي استفاده نمايند.
احمدي نژاد گفت: دانشگاهها بايد كانون پژوهشگري و تعاطي افكار و تضارد آرا و تبادل ديدگاه ها و انديشه هاي مختلف اما در محيطي دوستانه و در يك كلام الگويي براي محيط اجتماعي باشند.
رئيس جمهور با بيان اينكه دستگاهي كه پايگاه اصلي آنها نظام سلطه است در طول سال هاي گذشته تلاش كرد فضاي دانشگاه را تخريب و دانشجويان را از مسير اصلي خود منحرف كنند، ياس و نا اميدي را در ميان نسل دانشجو بپراكند بر لزوم صيانت از محيط دانشگاه تاكيد كرد.
به گزارش مهر، دكتر احمدي نژاد خاطر نشان كرد: محيط دانشگاه بايد محيط خودسازي باشد؛ چرا كه علم بدون صلاح و اصلاح و آرمان و ايمان نمي تواند در خدمت فرد صاحب انديشه و تعالي بشر قرار گيرد.
وي همچنين خاطرنشان كرد: دانشگاه بايد مظهر عدالت خواهي بوده و نسل دانشجوي ما بايد فرياد عدالت طلبي سر دهد چرا كه عدالت خواهي به حركت دانشجويي هويت مي دهد و بدون عدالت امكان شكوفايي استعدادها وجودندارد و مهرورزي و عشق به خدا و خلق خدا در جامعه تحقق نمي يابد.
رئيس جمهور در ادامه سخنان خود بر لزوم توسعه كمي و كيفي دانشگاه ها و مراكز پژوهشي و فناوري در كشور تاكيد كرد و در عين حال متذكر شد: متوليان امر بايد به كساني مجوز تاسيس دانشگاه دهند كه به تعليم و تربيت فرزندان ملت به عنوان مهمترين امانت الهي عشق مي ورزند و قصد كاسب كاري ندارند.
احمدي نژاد گفت: دانشگاه كانون پرورش بهترين مديران كشور است و بايد بهترين مديريت دراين نهاد اعمال شود ودولت نيز با همه توان خود را در خدمت نسل دانشجو و پژوهشگر كشور باشد.
رئيس جمهور با تكريم مقام اساتيد دانشگاه درگذشت استاد فرهيخته دكتر مهرآذين كه سال ها عمر خود را وقف تعليم و تربيت فرزندان اين كشوركرد را به جامعه علمي و دانشگاهي تسليت گفت.
ادامه دارد............
نظر شما