به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمود ملکدار ظهر پنجشنبه در اختتامیه پنجمین جشواره هنر آسمانی که در سالن همایش مدرسه علمیه معصومیه برگزار شد، اظهار داشت: گاهی تصور میشود مقوله هنر در حوزه یک امر وارداتی و جدید است در حالی که با نگاه به تاریخ حوزهها متوجه میشویم حوزه در همه رشتههای مختلف هنری پیشتاز بوده است.
وی یکی از وظایف مهم حوزویان را پاسداشت میراث گذشتگان دانست و گفت: اینکه هنر در حوزه مطرح میشود به منظور پاسداشت میراث گرانبهای گذشتگان است.
مبحث هنر در حوزههای علمیه یک ضرورت است
دبیر جشنواره هنر آسمانی با بیان اینکه امروز بحث هنر یک ضرورت در حوزههای علمیه و از مطالبات رهبری است، افزود: مرکز مدیریت حوزه علمیه با درک این معنا اقدام به تأسیس دبیرخانه دائمی جشنواره هنرهای آسمانی کرد که این دبیرخانه نیز فعالیتهای مطلوبی داشته است.
وی تصریح کرد: سال گذشته چهارمین جشنواره در رشتههای داستان، شعر و پژوهش هنر برگزار شد که خروجی آن انتشار ۴ کتاب بوده است.
حجت الاسلام ملکدار به انتشار نخستین فصلنامه علمی و تخصصی هنر آسمانی اشاره کرد و گفت: این فصلنامه اقدام ارزندهای است تا حوزویان بتوانند در رشتههای مختلف نظرات و نقدهای خود را مطرح کنند.
وی ادامه داد: امسال پنجمین جشنواره هنر آسمانی در رشتههای هنرهای نمایشی، هنرهای تجسمی و پژوهش هنر برگزار شد و هزار و ۳۲۸ اثر به دبیرخانه جشنواره رسید.
دبیر جشنواره هنر آسمانی افزود: از آثار رسیده حدود ۴۲۲ اثر در رابطه با هنر نمایشی به فیلم و ۳۷۲ اثر در رابطه با هنر تجسمی به عکس اختصاص داشت.
وی با بیان اینکه از نظر کیفی و محتوا آثار در سطح بالایی قرار داشت، عنوان کرد: بعد از داوری در مجموع ۱۱ نفر رتبه نخست، ۱۱ نفر رتبه دوم و ۱۸ نفر رتبه سوم و شایسته تقدیر را کسب کردند.
نظر شما