به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا چراغعلی ظهر شنبه در جلسه ستاد فرهنگی، اجتماعی مدیریت و ساماندهی آسیبهای اجتماعی استان گلستان که در گرگان برگزار شد، گفت: نشستهای متعددی با دستگاههای اجرایی در رابطه با کاهش آسیبهای اجتماعی برگزارشده و ۴۵۹ مصوبه در فرمانداریهای استان گلستان در این رابطه امضا شده است.
وی از انعقاد تفاهمنامهای بین وزارت کشور و دستگاههای مرتبط با بحث کاهش آسیبهای اجتماعی خبر داد و افزود: ۲۵ درصد از اعتبارات آسیبهای اجتماعی به دستگاهها تخصیص دادهشده و بقیه آن منوط به تأییدیه ما است تا به دستگاه واریز شود.
چراغعلی اظهار کرد: قسمت عمده نظارت فعالیتهای مرتبط با کاهش آسیبهای اجتماعی بر عهده معاون اجتماعی بوده و فعالیتهایی از جمله تشکیل جلسه با هیئتهای ورزشی، دعوت از نمایندگان تشکلهای غیردولتی پیگیری موضوعات تبدیل محکومیت حبس تعدادی از محکومین، تنظیم قرارداد در راستای صیانت از حقوق شهروندی و ... از اقداماتی بوده که در معاونت اجتماعی انجام شده است.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گلستان اظهار کرد: شهرهای گمیشان، آققلا، بندرگز، علیآباد کتول، گنبد و رامیان شهرهایی هستند که فرمانداریهای آنها همکاری خوبی در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی داشته است.
وی تصریح کرد: یکی از این اقدامات جمعآوری قرصهای گندم و برنج بوده که تحت عنوان کالای غیرمجاز وارداتی انجام شد.
چراغعلی گفت: تمامی دستگاهها موظف هستند فعالیتهای خود در راستای کاهش و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی را مستندسازی کنند و نسخهای از آن را به استانداری ارسال کنند تا در زمینه جذب اعتبار برای آنها اقدام شود.
نظر شما