۲۳ بهمن ۱۳۹۵، ۱۹:۲۰

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی:

حل مشکل نقدینگی صنایع مرکزی مستلزم عقد قراردادهای جدید تولید است

حل مشکل نقدینگی صنایع مرکزی مستلزم عقد قراردادهای جدید تولید است

اراک- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: رونق تولید و حل مشکل نقدینگی واحدهای صنعتی بزرگ استان، در گرو عقد قراردادهای جدید و جذب سفارش کار برای تولید محصول است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا حاجی پور روز شنبه در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان مرکزی در اراک اظهار داشت: امسال ۹۴۸ واحد صنعتی کوچک و متوسط در استان، بیش از ۶۷۰ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید دریافت کرده اند.

وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون ۹۸۹ واحد صنعتی استان برای دریافت تسهیلات بانکی درخواست ارائه دادند که ۹۴۸ واحد صنعتی شرایط لازم برای دریافت تسهیلات را دارا بودند و تسهیلات به آنها تعلق گرفت.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: سهمیه ابلاغی استان مرکزی در سال جاری برای اعطای تسهیلات رونق تولید به واحدهای صنعتی، ۴۴۳میلیارد تومان بوده که عبور از این رقم و رسیدن به عدد ۶۷۰ میلیارد تومان، نشان دهنده رشد ۱۵۰ درصدی تسهیلات ارائه شده نسبت به رقم پیش بینی شده است.

حاجی پور بیان کرد: ارزیابی و نظارتی که در زمینه ارائه تسهیلات و ایجاد شغل ناشی از آن انجام شده، نشان می دهد امسال ضمن تثبیت اشتغال قبلی، ۳۵۰ مورد اشتغال نیز در استان ایجاد شده است.

وی تصریح کرد: با توجه به اعطای تسهیلات رونق تولید، صنایع کوچک و متوسط استان مرکزی طی سال جاری به طور میانگین بین ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش ظرفیت تولید داشته اند و پیگیری اعطای تسهیلات به واحدهای صنعتی سنگین استان به منظور خروج از رکود نیز در دستور کار است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی ادامه داد: واحدهای صنعتی استان مرکزی با مشکلات متعددی در حوزه تامین اجتماعی، امور مالیاتی، بدهی های معوق به بانک ها و دستگاه های خدماتی روبرو هستند که رفع تدریجی و از میان برداشتن این مشکلات را مدنظر داریم تا به رونق برسند.

حاجی پور خاطرنشان ساخت: تلاش داریم با عقد قراردادهای جدید و جذب سفارش کار و تهاتر بدهی ها با مطالبات، تولید در صنایع بزرگ استان رونق گیرد و با برقراری گردش مالی، مشکل نقدینگی این واحدهای صنعتی رفع شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی با اشاره به وضعیت صنایع در حال راه اندازی و ناتمام شهرستان خمین بیان کرد: راه اندازی طرح های صنعتی و اشتغالزای شهرستان خمین از جمله کارخانه خودروسازی با جدیت در حال پیگیری است و امیدواریم طی دو ماه آینده به نتیجه رسیده و نرخ بیکاری این شهرستان که در حال حاضر بالاترین نرخ بیکاری در استان است کاهش یابد.

کد خبر 3904313

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha