غلامرضا ميرزايي درگفتگو با خبرنگاركتاب مهر ، با بيان اين مطلب افزود : متاسفانه نويسندگان و اهل قلم در كشور ما از جايگاه در خوري برخوردار نيستند و يكي از دلايلي هم كه كارهاي ريشه دار علمي در ايران منتشر نمي شود همين مسئله است .
وي افزود : اگر بخواهيم كه كشور ما در مباحث علمي حرفي براي گفتن داشته باشد و در همه شاخه هاي علمي خصوصا علوم انساني و نظري آنچنان كه بايد كتابهاي مناسب توليد نكرده ايم و يكي از دلايل اين مسئله هم اين است كه عموم مولفان ما به نويسندگي به عنوان كار دوم و فعاليتي تفنني نگاه مي كنند .
عضو كميسون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد : در بسياري از استان هاي محروم كشور نويسندگان خوب و با استعدادي داريم كه براي چاپ كتابهايشان با مشكل مواجه هستند و بعد از چاپ كتاب هم نمي توانند آثارشان را توزيع كنند ، اين در حالي است كه همه اين مشكلات ريشه در " نبود تعريف مشخص از حرفه نويسندگي " و " نداشتن جايگاه حقوقي متناسب با شان نويسندگان " در كشور ، دارد .
وي تصريح كرد : بالندگي يك كشور در گرو بالندگي نويسندگان است ، در حالي كه همه اذعان دارند وضعيت معيشتي و اجتماعي نويسندگان ما اصلا مناسب نيست و هيچ نوع حمايتي از نويسندگان به عمل نمي آيد .
وي قرار دادن نويسندگان تحت پوشش بيمه و استفاده از مزاياي حق بازنشستگي و مقرري ماهيانه براي ايام بازنشستگي را از ضروري ترين نيازهاي اين قشر از جامعه بر شمرد .
نظر شما