۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۵۷

معاون اجتماعی وزیر بهداشت:

متوسط ساخت مراکز درمانی در ایران ۱۸ سال است

متوسط ساخت مراکز درمانی در ایران ۱۸ سال است

بهشهر - معاون اجتماعی وزیر بهداشت، با بیان اینکه ما دچار عقب ماندگی در حوزه درمانی هستیم، بیان کرد: متاسفانه متوسط ساخت مراکز درمانی در ایران ۱۸ سال است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد هادی ایازی بعدازظهر پنجشنبه در مراسم دومین مجمع شهرستانی سلامت کشور با تاکید بر مشارکت مردم در حوزه سلامت،اظهار کرد: خوشبختانه در سال های اخیر اقدامات خوبی در این حوزه انجام شده است.

وی با بیان اینکه مردم باید به سلامت خود اهمیت ویژه ای دهند،بیان کرد: بخش عمده ای از اقدامات بهداشتی و درمانی می تواند از طریق فرهنگ سازی محقق شود.

معاون امور اجتماعی وزیر بهداشت به مشارکت مردم در زیر ساخت ها اشاره کرد و گفت: در سال گذشته خیرین بیش از هزارو پانصد میلیارد تومان در حوزه سلامت کمک کردند.

دکتر ایازی با بیان اینکه مشارکت خیرین بهشهر در حوزه بهداشت ۱۵برابر شده است، گفت: مسئولان باید به مشارکت بین بخشی توجه ویژه ای داشته باشند و سازمان جهانی .WHOنیز نیز بر این نکته تاکید کرده است.

وی با بیان اینکه برخی دستگاه ها مسئولیت های اجتماعی در قبال مردم دارند،گفت: هر بنگاه اقتصادی نیز در قبال سلامت وظیفه ای بر عهده دارد که باید انجام دهد.

معاون امور اجتماعی وزیر بهداشت آسیب های اجتماعی را یکی از دغدغه های امروز جامعه دانست و بیان کرد: اعتیاد یکی از پدیده های خانمان سوز جامعه است که باید به این مسائل توجه شود.

دکتر ایازی به تشکیل مجمع سلامت در اسفندماه اشاره کردو گفت: در این جلسه رئیس جمهور از استانداران درخواست کردند که مجمع سلامت را در استان راه اندازی کنند.

وی با بیان اینکه مسئولان باید در حوزه سلامت مردم احساس مسئولیت کنند،گفت: مدیران ، متخصصین و سازمان های مردم نهاد در حوزه بهداشت مردم مسئولیت بپذیرند.

معاون امور اجتماعی وزیر بهداشت سلامت مردم جامعه را مسئله جدی دانست و افزود: در گذشته مدارس چند شیفته در کشور وجود داشته است که امروزه با همت خیرین این مشکل برطرف شده است که باید در حوزه بهداشت نیز از این ظرفیتی استفاده کرد.

دکتر ایازی با اشاره به اینکه امروز جمعیت جامعه به سمت سالمندی به پیش می رود ،گفت: با توجه به این مسئله بار مراجعات د. آینده افزایش پیدا می کند و با مشکلات زیادی مواجه می شوند.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه هدفگذاری دولت ۲۱هزار تخت بیمارستانی بوده است،گفت: این رقم به ۲۶هزار تخت بیمارستانی رسیده است.

وی بابیان اینکه مازندران سه هزار و ۲۰۰ تخت بیمارستانی داشته است:  در سه سال گذشته به هزارو ۲۵۰ تخت بیمارستانی و هزار اضافه شده و هزار تخت بیمارستانی نیز تا پایان سال به این ظرفیت افزوده می شود.

دکتر فرهنگ بابا محمودی، معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز در این مراسم با بیان اینکه طرح تحول سلامت سبب برکت در جامعه شده است ، گفت: در گذشته بسیاری از بیماران برای دریافت خدمات با مشکلات مالی مواجه بودند که با اجرای این طرح بسیاری از مشکلات مردم برطرف شد.

وی یکی از برنامه های وزارتخانه را تشکیل خانه مشارکت دانست و بیان کرد: خیرین در سال های اخیر با مشارکت حوزه بهداشت سبب افزایش شاخص های بهداشتی و درمانی در مازندران شدند.

کد خبر 3970059

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha