معرفت الله احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: در اجرای این طرح تعداد ۱۵ پایگاه اولیه در سطح استان فعالیت می کنند و یک پایگاه تخصصی هم در مرکز استان برای این کار پیش بینی شده است.
وی افزود: این پایگاهها فرآیند ارزیابی تخصصی مراجعان را انجام می دهند و ۲۲ هزار نوآموز ورودی پایه اول و پیش دبستانی در شهرهای قزوین، تاکستان، الوند در سال جاری مورد سنجش قرار می گیرند.
احمدی یادآورشد: در این برنامه ملی بینایی سنجی، دید رنگ، شنوایی سنجی، گفتار درمانی و آزمون های آمادگی تحصیلی، غربالگری سلامت، مراقبت پزشکی و شناسایی اختلالات رفتاری افراد سنجش می شود.
شناسایی ۱۰۰ نوآموز آسیب دیده در سال قبل
دبیر اجرایی برنامه ملی سنجش سلامت جسمی و آمادگی تحصیلی نو آموزان بدو ورود به دبستان در استان قزوین بیان کرد:درسال گذشته ۲۲ هزار و ۱۶۹ نوآموز استان درطرح سنجش شرکت کردند و تحت بررسی ارزیابی سلامت عمومی و آمادگی تحصیلی گرفتند که ۱۰۰ نفر آسیب دیده در بخش بینایی، شنوایی، کم توان ذهنی، جسمی و حرکتی و اوتیسم شناسایی شدند.
وی گفت: ۴۵ نفر هم به صورت تلفیقی در مدارس عادی جادهی شدند تا از خدمات آموزشی مدارس استثنایی استفاده کنند.
احمدی اظهارداشت: امسال با تغییر رویکرد خدمات حوزه بهداشت و سلامت به خاطر سامانه ای
شدن و حجم بالای خدمات در مراکز بهداشتی و درمانی انجام شده و با هماهنگی دو وزارت آموزش و پرورش و بهداشت این طرح عملیاتی شده است.
مسئول آموزش وپرورش استثنایی استان قزوین یادآورشد:این برنامه تاپایان شهریور ماه در استان اجرا می شود.
احمدی تصریح کرد: خانواده با مراجعه به نزدیکترین مدرسه محل سکونت خود میتوانند نسبت به ثبت نام اولیه در سامانه سناد و سنجش اقدام کرده و نوبت گیری الکترونیک کنند.
وی اضافه کرد: در اجرای این برنامه ملی ۱۶۰ نفر مربی به صورت مستقیم و ۲۵۰ نفر غیر مستقیم همکاری دارند.
نظر شما