۱۴ تیر ۱۳۹۶، ۷:۲۱

مدیرکل دفتر روستایی استانداری قزوین:

ابقای دهیاران بر اساس توانمندی و تعهد صورت گیرد

ابقای دهیاران بر اساس توانمندی و تعهد صورت گیرد

قزوین- مدیرکل دفتر روستایی استانداری قزوین گفت: ابقای دهیاران توانمند بر اساس تعهد و شایستگی و دوری از رویکرد سلیقه ای و قبیله ای به تقویت انگیزه خدمت مدیران روستاها کمک می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، کریم حبیبی انبوهی سه شنبه شب در نشست استاندار با دهیاران که در استانداری قزوین برگزار شد اظهارداشت:باکمترین نیرو در دهیاری ها بهترین خدمات با کیفیت مناسب به روستاییان ارائه شده است.

وی افزود: در حوزه دهیاری ها مدیریت خوبی صورت گرفته و با برنامه محوری در کارها موفقیت های خوبی بدست آمده است که باید تداوم یابد.

حبیبی انبوهی تصریح کرد: در آستانه آغاز بکار شوراهای جدید روستایی برنامه های آموزشی مدونی در موضوعات مختلف برای اعضاء جدید پیش بینی شده که زمینه افزایش مهارت مدیران روستایی را فراهم می کند.

ابقای دهیاری ها بر اساس ضوابط صورت گیرد

وی بیان کرد:دهیاران که دل در گرو خدمت به روستاها دارند باید با ابقای خود انگیزه بیشتری برای کار داشته باشند لذا انتظار می رود با دوری از جابجایی های سلیقه ای و قبلیه ای راه خدمت در این مناطق هموار شود.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری قزوین یادآورشد: در اجرای طرحهای سرشماری، بیمه، آبیاری از دهیاران بخوبی استفاده شد و امسال هم با شعار هر دهیار یک کارآفرین امیدواریم به اشتغال روستایی کمک شود.

گردشگری روستایی در اولویت است

وی اضافه کرد:گردشگری روستایی بعنوان یک قابلیت اشتغال وتولید باید مورد توجه جدی قرار گیرد و با شکوفایی آن زمینه مهاجرت معکوس در این مناطق فراهم شود.

حبیبی انبوهی اظهارداشت: امسال ۲۰ میلیارد تومان تسهیلات دهیاری ها برای اجرای ۳۵ طرح به بانکها معرفی شده است.

تعاونی های روستایی به کاهش هزینه ها کمک کرده اند

وی در ادامه گفت: تعاونی های روستایی توانسته اند از تاخت و تازهای پیمانکارانی که با هزینه های گران نسبت به اجرای طرح های عمرانی در روستاها اقدام می کردند جلوگیری کنند و این کار به کاهش هزینه ها منجر شده است.

حبیبی انبوهی اضافه کرد: موضوع ساماندهی پسماندها در روستاها توسط دهیاری ها بخوبی انجام شده و امسال به هر بخش یک دستگاه مکانیزه پسماند داده شده است.

وی تصریح کرد: دهیاران سربازان نظام و استانداری هستند که باید قدردان آنها باشیم زیرا با کمترین هزینه بهترین خدمات را در روستاها ارائه می کنند.

در ادامه محمدی دهیار روستای زرآباد گفت: باید برنامه توسعه و چشم انداز روستاها توسط دهیاران تدوین شود و در این میان همکاری مدیران دستگاههای اجرایی ضروری است.

وی بیان کرد: دهیاران نیازمند همکاری بیشتر دستگاههای اجرایی هستند وباکمک مسئولان بایدظرفیتهای گردشگری در روستاها شناسایی و شکوفا شود.

نوری از دهیاری اندج هم گفت: احداث پست ۶۳ کیلو ولت برای رفع مشکل افت ولتاژ برق در منطقه ضروری است و برای روکش آسفالت راههای روستایی هم باید اقدام شود.

وی افزود: چرای بی رویه در مراتع، مصرف بیش از حد انرژی و مدیریت پسماندها از دیگر مسائلی است که باید مورد توجه دهیاران قرار گیرد.  

زینعلی ازدهیاری الموت غربی هم اظهارداشت: موازی کاری وهمکاری نکردن برخی دستگاههای اجرایی برای دهیاران مشکل ساز شده که باید برای آن چاره اندیشی کرد.

وی بیان کرد: الحاق بافتها در اجرای طرح هادی روستایی با هزینه های زیادی از سوی بنیاد مسکن همراه شده که لازم است برای آن تدبیر شود.

همچنین شفیعی از دهیاری داغلار تاکستان در خصوص امنیت شغلی دهیاران وانتخاب دهیاران بر اساس توانمندی و تعهد و دوری از جابجایی سلیقه ای دهیاران، عزت الله نصری دهیار شینقر در خصوص توانمندی دهیاری ها در دولت یازدهم و حمایت عملی از آنها و سمیه آخوندی دهیار ضیاء آباد در مورد تامین امنیت شغلی دهیاران و حمایت از آنها، حیدری از روستای قاسم آباد در مورد بیمه روستایی، بابا از روستای علی آّباد دشتابی در مورد تعیین تکلیف چاههای فرم ۵ مطالبی بیان کردند.

در ادامه این جلسه از چند دهیار استان که طرح های اقتصادی ارائه کرده اند تقدیر شد.

  

کد خبر 4021967

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha