به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل جبارزاده قبل از ظهر پنج شنبه در جلسه مشترک ستاد ملی سیاستگذاری و ستاد برنامه ریزی و اجرایی استانی رویداد تبریز ۲۰۱۸ گفت: تمامی زیرساخت های لازم برای تامین امنیت گردشگران خارحی حاضر شده و کمیته امنیت با جدیت تمام در حال انجام امور مربوط است و تمامی پیش بینی های لازم در این راستا انجام شده و مشکلی در بخش امنیتی و انتظامی نخواهیم داشت.
وی ادامه داد: امکانات استان برای رویداد تبریز ۲۰۱۸ بسیار محدود است و تقاضا داریم سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور به جد پای کار بیاید، خوشبختانه بخش خصوصی استان در این راستا فعال شده و هتلداران، اتحادیه داران و اصناف آمادگی لازم را دارند اما موقعیت و امکانات استان به گونه ای نیست که تمامی زیرساخت ها تنها توسط بخش خصوصی اجرایی شوند بلکه دولت خود باید اقدام کند.
کمبود اعتبار گریبان گیر پروژه های نیمه تمام استان
جبارزاده با اشاره ای به پروژه های مختلف نیمه تمام در استان گفت: در بسیاری از پروژه های مربوط به راه با مشکلاتی مواجه هستیم و بسیاری از جاده های استان هم اکنون به خاطر کمبود اعتبار، نیمه تمام باقی مانده اند.
استاندار آذربایجان شرقی افزود: در بخش فرهنگی، وزارت فرهنگ و ارشاد خود باید پای کار بیاید و بسیاری از کارها نمی تواند به صورت استانی انجام شود چرا که کار تصمیم گیری و تصویب بر عهده وزارتخانه ها است و مسئولان استانی در این زمینه نمی توانند کار زیادی بکنند چرا که دستگاه های ملی خود باید کار مصوب کردن تصمیمات را انجام دهند.
ضرورت بهره مندی بخش های خدماتی استان از تسهیلات لازم
وی ادامه داد: در سال ۹۵ نتوانستیم از سیستم بهین یاب برای بخش خدماتی تسهیلاتی دریافت کنیم و بیشتر این تسهیلات به بخش صنعت وکشاورزی اختصاص یافت، پس باید توجه ویژه ای به بخش خدماتی شده و نسبت به ارائه تسهیلات به این بخش اقدام شود.
جبارزاده با بیان اینکه هم اکنون صدور ویزای الکترونیکی را در تبریز آغاز کرده ایم، گفت: اما این امر مقدماتی می خواهد، باید متقاضی برای آمدن باشد تا ما در فرودگاه به وی ویزای الکترونیکی بدهیم.
استاندار آذربایجان شرقی افزود: در تبریز ۲۰۱۸ تمامی استان درگیر خواهد بود و این امر با محوربندی استان به پنج بخش گردشگری به خوبی مشخص می شود.
وی ادامه داد: سال گذشته تخصیصی که برای پروژه های عمرانی شکل گرفت بسیار کم بود و انتظار داریم ردیف هایی که برای تبریز ۲۰۱۸ تعریف شوند، بیشتر مورد عنایت قرار گیرند.
لزوم همکاری وزارت علوم برای افزایش ارتباطات دانشگاهی
جبارزاده با تاکید بر همکاری بیشتر وزارت علوم برای افزایش ارتباطات دانشگاه تبریز با دیگر دانشگاه ها گفت: وزارت علوم می تواند یکی از وزارت خانه هایی باشد که اتفاقات بین المللی بین دانشگاهی را بر عهده گیرد که امیدواریم این وزارت خانه، اختیارات لازم را به دانشگاه تبریز بدهد تا نسبت به برقراری ارتباط با دیگر دانشگاه ها اقدام کند.
وی افزود: استان با تمام توان برای این رویداد حاضر بوده، بخش خصوصی کار را آغاز کرده اما بخش دولتی منتظر اختصاص اعتبارات لازم برای این رویداد بزرگ است.
نظر شما